single-image

Vaihtoehtoja kuntosalille ja Fitness Gymin avoimet ovet!

Suomen kesä on valitettavasti niin lyhyt, että ainakin itse yritän nauttia siitä kaikin mahdollisin keinoin ja saada kaikki mahdolliset energiat irti tästä muutaman kuukauden kestävästä valosta. Siksi onkin hyvä vaihtoehto lähteä välillä urheilemaan ulos ja jättää tunkkainen ja pimeä kuntosali sadepäivien varalle.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ulkona tykkään useimmiten käydä lenkillä tai vastaavasti tehdä mäkivetoja tai porrasjuoksuja, mutta välillä jos jalat ovat edellisen salin jäljiltä hapoilla, on kiva mennä ulos tekemään myös ylävartaloa kuormittavaa treeniä.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Mieluisin paikka ylävartalotreenille kotimme lähellä on ehdottomasti Kaivopuisto. Kaivarin etuosassa, aivan lähellä merenrantaa on pieni ’liikunta paikka’, mistä löytyy siis kaksi leuanvetotankoa ja penkki? Mutta joka tapauksessa kaikki riittävä tehokkaalle ylävartalotreenille.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ulkona tehtyyn ylävartalotreeniin voisi sisältyä esimerkiksi nämä liikkeet:

  1. lankku 1 min x 4
  2. punnerrus 4 x 20 (haasta itseäsi nostamalla jalat korokkeelle!)
  3. leuanveto 4 x maximi
  4. dippejä 4 x 20
  5. karhukävely / kärrinpyörä / käsillä seisontaa / mitä tahansa temppuilua mikä kuormittaa käsiesi lihaksia 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Treenaamista ei kannata ottaa liian vakavasti ja joskus on hyvä tehdä kevyempiä suorituksia. Tällaisen ulkona tehtävän käsitreenin voi todella hyvin yhdistää vaikka aerobiseen treeniin. Mikä sen parempaa kuin käydä tunti ihastelemassa luontoa lenkin muodossa ja lopuksi treenata vielä käsiä.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Energistä viikonloppua tyypit!

Mulla se menee tällä kertaa töissä – vielä yövuoroissa ! Käykää muuten moikkaa Fitnessmalleja huomenna Vantaalla Fitness Gymin avoimissa ovissa! Luvassa hauskoja skaboja ja huikeita palkintoja, maistiaisia ja tietysti Fitnessmallishow! 🙂 Tapahtumassa luennoi myös mentaalivalmentaja Susanna Mustajärvi ja luento on ILMAINEN! Tapahtuma alkaa klo:11, joten sinne kaikki hopi hopi huomenna! Saliin voit tutustua etukäteen jo täältä.

 

-Anna

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like