single-image

Fitnessmalli 2016 – I Did It!

Moikka ja ihanaa alkanutta viikkoa! <3 Mulla viikko alkoi tällä kertaa hyvinkin jännissä ja odottavissa merkeissä, sillä eilen mulle selvisi että OLEN PÄÄSSYT FITNESSMALLI 2016 – FINAALIKYMMENIKKÖÖN!! Wohoop! Ja kolme hurraa huutoa mulle ! 😀

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Fitnessmalli – kilpailu on mielestäni juurikin kaikkea sitä, mitä minun elämä pitää normaalistikin sisällään: treeniä, ruokaa, treeniä, unta, lepoa, hyvinvointia, terveyden vaalimista ja huippuja tyyppejä 🙂 Kisa on vielä ilokseni mennyt ja on koko ajan menemässä lisää siihen terveyden vaalimista painottavaan suuntaan, eikä tänä vuonna käsittääkseni hakusessa ollutkaan itsensä kuivattanut bikinifitnesskroppaa, vaan haettiin terveellistä ja sporttista vartaloa ja ihmistyyppiä. BINGO! Täällä olisi yksi! Ja tapasin semifinaaleissa 40 muutakin täysosumaa! Sunnuntaisessa semifinaalissa taso oli huikea ja jokainen olisi ollut nappi valinta kymmenikköön 🙂 Oli mahtavaa tavata samanhenkisiä tyttöjä ja en malta odottaa mikä kesä meillä on finaalikymmenikön kanssa edessä! Aivan mahtava porukka kasassa ja hauskaa ainakin tulee – sen voin taata! 🙂 <3

 

IMG_5712
Aamuaerobiset – näitä ainakin luvassa ja PALJON! 😀

 

IMG_3204

 

IMG_5128

 

Lupaan siis, että bloginkin puolella tulen kirjoittamaan enemmän treeni juttuja, mutta tietenkin jatkan myös entiseen malliin kaikella muullakin höpinällä 🙂 Minulla on nyt ison mietintämyssyn alla valmentajan hankkiminen, mutta sitä täytyy vielä miettiä. Haluan olla finaalissa parhaassa mahdollisessa kunnossa, mutta samalla koen myös tuntevani vartaloni niin hyvin, että tiedän kuinka se reagoi erilaisiin treeneihin ja ruokavalioon. En siis ole vielä päättänyt onko valkulle tarvetta ja haluanko lähteä tuohon kanan ja parsakaalin punnaamiseen ja neli- tai viisijakoiseen kuntasaliohjelmaan 😀 haha. Vitsi vitsi. Mutta sen tiedän, että haluan edetä kisani loppuun saakka kuunnellen omaa vartaloani ja noudattaen omia arvojani, enkä ole vielä päättänyt haittaako minua, jos syön aamulla 10g enemmän kaurapuuroa kuin mitä ohjeissa sanotaan. 😀 Mä olen muutenkin niin monipuolinen liikkuja, etten haluaisi luopua siitä vapaudesta päättää, mitä minäkin päivänä teen. Jos maanantaina olkapäätreeni salilla ei tunnu hyvältä idealta – haluaisin pitää sen vapauden lähteä vaikka Nuuksioon luontoretkelle kivien päälle pomppimaan jos siltä tuntuu 😀 No, näitä ajatuksia on vielä aikaa pohtia, sillä Fitnessmalli2016 -finaali järjestetään vasta Lokakuussa I Love Me – hyvinvointimessuilla. Sielä sitten nähdään!

Ihanaa ja aurinkoista päivää <3

Terkuin; Anna.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like