single-image

Tehokas ylävartalotreeni kuntosalilla tehtäväksi.

Tänään luvassa super tehokas ja monipuolinen ylävartalotreeni kuntosalilla tehtäväksi. Täältä pääset kurkkaamaan tehokkaan jalkatreenin ja nämä kaksi treeniä yhdistämällä saat koottua mukavan koko vartaloa kuormittavan treeniohjelman itsellesi!

Ylävartalon harjoittelu ja yläkropan voima on aina ollut itselleni se epämieluisampi treeni, mutta nykyään pyrin treenaamaan ylävartaloa ja jalkoja tasaisesti ja yhtä paljon. Teen määrällisesti paljon vähemmän kuntosaliharjoittelua, kuin ennen, joten salilla pyrin tekemään tosi monipuolisen ja paljon eri lihasryhmiä kuormittavan harjoituksen.

Tämä ylävartalotreeni ei ehkä ole kaikista paras harjoitus, mikäli teet kuntosalia vaikka viisikin kertaa viikossa, sillä silloin sinulla  on mahdollisuus jaoitella enemmän eri lihasryhmiä ja keskittyä enemmän yhteen lihasryhmään kerrallaan. Tämä on kuitenkin mainio treeni, mikäli voimaharjoittelua tulee tehtyä vaikka pari – kolme kertaa viikossa. Itse pyrin tekemään joka viikko ainakin yhden jalkatreenin ja yhden ylävartaloa kuormittavan voimaharjoituksen. Näillä harjoituksilla rakennan nimenomaan voimaa ja muutoin tykkään nykyään tehdä muuta liikuntaa, kuten uida, lenkkeillä, pyöräillä, jumpata ja niin edelleen.

Usein keväisin kuitenkin tulee kausi, kun lisään kuntosalin määrää, joten katsotaan pureeko salikärpänen tänäkin keväänä 😉

TEHOKAS YLÄVARTALOTREENI KUNTOSALILLA TEHTÄVÄKSI:

Itse tykkään ennen ylävartaloharjoitusta pumppailla käsiä joko vastuskuminauhalla, tai kevyillä käsipainoilla, jonka jälkeen aloitan itse varsinaisen harjoituksen.

 

1.Pystypunnerrus tangolla 3 x 10kpl.

 

 

2.Pystypunnerrus käsipainoilla 3 x 10kpl.

 

 

3.Vipunosto käsipainoilla 3 x 10.

 

 

 

4.Vipunosto peukalot ylöspäin 3 x 10.

 

 

5.Hauiskääntö käsipainoilla 3 x 10.

 

 

6.Ojentajapunnerrus käsipainoilla 3 x 10.

 

 

7.Kiekon nosto 3 x 10.

 

 

 

8.Pekkipunnerrus 3 x 10.

 

 

9. Selkäpunnerrus käsipainoilla.

 

 

 

10. Ylätalja soutu 3 x 10.

 

 

11. Leuanveto 3 x maximit.

 

 

Treeni on aika pitkä, mutta todella monipuolinen ja koko ylävartaloa kuormittava ja sopii täydellisesti henkilölle, joka treenaa salilla harvemmin.

Nappaa liikkeet talteen ja mars treenille testaamaan!

 

PS: Nämä upeat Yvetten treenivaatteet mahdollisuus lunastaa vielä -20% hintaan koodilla ANNAKOO20 täältä. <3

 

 

Energiaa kaikkien viikkoon!

 

-ANNAKOO

Löydät minut myös:

ig: anna.korhonen

snapchat: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

 

 

 

*Kyseessä kaupallinen yhteistyö.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like