ANNA OINONEN

Kuka olen?
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen Anna. 29 -vuotias hyvinvointivalmentaja personaltrainer sekä Life Coach -opiskelija Helsingistä.

Ennen kaikkea olen ylpeä pienen pojan äiti <3 Intohimoni on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, sekä sydämeni asia on äitien jaksaminen pikkulapsiarjessa. Mielestäni ihminen on kokonaisuus ja hyvinvointiin kuuluu vahvan fysiikan lisäksi kestävä, mutta lempeä mieli <3 Valmennuksissani keskitymme siihen, miltä meistä tuntuu, emme niinkään siihen miltä me näytämme. Tärkeintä mielestäni on löytää tasapaino elämässä ja valmennuksieni avulla opit löytämään juuri sinun arkeen sopivat ratkaisut <3

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja, personaltrainer ja Life Coach, mutta saatat muistaa minut myös Fitnessmalli 2016 -voittajana. Olen tehnyt urani lasten erikoissairaanhoidon parissa ja perustanut oman yritykseni vuonna 2016. Tuolloin päätin, että haluan joku päivä tehdä intohimostani ammatin ja sillä tiellä olen nyt <3

Blogissani jaan vinkkejä parempaan hyvinvointiin, arjessa jaksamiseen, nopeisiin ja tehokkaisiin treeneihin sekä tietenkin ruuhkavuosista selviytymiseen 😀 Kokkailu ei ole vahvinta alaani, mutta tulet saamaan myös arkea helpottavia, nopeita ja terveellisiä reseptivinkkejä. Pääset välillä kurkistamaan myös aktiiviseen arkeeni yrittäjä-äitinä ja lukemaan pohdintojani elämästä.

Edustan tasapainoisen elämän toimivuutta ja haluan jakaa myös lukijoilleni vinkkejä toimivan, energisen ja ennenkaikkea onnellisen arjen saavuttamiseksi. Blogissani muistuttelen lukijoitani nauttimaan elämästä tässä ja nyt ja kääntämään myös epäonnistumiset mahdollisuuksiksi.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan matkaani!

Mikäli kaipaat arkeesi lisää buustia, kurkkaa verkkovalmennuksistani sinulle sopivin vaihtoehto, tai laita minulle viestiä.