single-image

Motivaatioryöppy.

Tiedättekö sen tunteen, kun sairastamisen jälkeen kehoon puskee valtava motivaatioryöppy ja kaikki aika tekisi mieli käyttää treenaamiseen. Tekisi mieli aloittaa täysiä ja äkkiä ja hurjalla energialla!

Kuitenkin sairastelun ja siitä johtuvan treenitauon jälkeen kannattaa pitää järki päässä ja jalat maassa ja palata treenien pariin varovaisella ja tunnustelevalla mielellä. Itselläni flunssa alkaa olla jo voiton puolella ja ajattelin huomenna mennä varovaisesti kokeilemaan miltä kropassa tuntuu. Menen tekemään kevyen  kehoa herättelevän hiihtolenkin ja katson miten kroppa ottaa sen vastaan. Jos tuntuu pahalta, lopetan.

Itselläni on huono tapa päästää keho niin väsyneeseen tilaan / rasittuneeksi, että tulen sairaaksi. Sairaana olemisessahan ei tunnetusti ole mitään hauskaa. Kuitenkin välillä on hyvä pysähtyä ja itselleni ainakin sairastuminen on aina muistutus siitä, että normaalisti terveenä SAA urheilla ja treenata. Sairastuminen on muistutus siitä, kuinka treenaaminen ja liikkuminen ei ole kaikille itsestäänselvyys. Silloin, kun ei itseä kiinnostaisi lähteä liikkumaan, kannattaa miettiä sitä, että kaikki ei pysty liikkumaan. Saan ainakin itse valtavan motivaatioryöpyn olemalla kiitollinen siitä, että VOIN liikkua. Tekee mieli heti vetäistä lenkkitossut jalkaan ja lähteä ulos oli sää mikä hyvänsä! 😀

Nyt taidan varata aamuksi hiihtokamat valmiiksi eteisen kulmaan ja aamulla kun tekisi mieli jäädä unille, muistelen tätä tämän päivän ajatusta kiitollisuudesta ja siitä, kuinka sairaana harmittaa ettei liikkumaan pääse. Voin jo lähes taata, että suksi tuntuu tuon ajatuksen jälkeen aamulla taas hieman kevyemmältä.

 

 

P.S Olen aloittamassa ensikuussa uimatekniikkakoulun ja jos jollain on kokemusta tuollaisesta kurssista, kuulisin mielelläni mitä olitte siitä mieltä, kuinka kurssille kannattaisi valmistautua ja muutenkin kokemuksianne uinnista harrastuksena ylipäätään. Nimimerkki amatööriuimari 😀

 

Tsemppiä kaikkien viikonlopun treeneihin <3

-ANNAKOO

 

Löydät minut myös:

ig: anna.korhonen

snapchat: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like