single-image

Jalkatreeni käsipainoja hyödyntäen.

Oletko uudella salilla ja kyykkypaikkaa ei joko ole, tai niitä on vain yksi ja sekin varattu? Ei hätää! Jalkatreeni onnistuu mainiosti myös käsipainoja hyödyntäen. Hieman kekseliäisyyttä ja mielikuvitusta peliin ja polte kankuissa on taattu.

Kuinka moni muu syyllistyy siihen että jalkatreenipäivä on yleensä aina se ’killeripäivä’, jolloin treenataan kroppa ihan piippuun ja niin, että huomenna ja vielä ylihuomennakin varmasti tuntuu! 😀 Itse syyllistyn tähän lähes joka kerta ja teen jalkapäivän pientä kikkailua lukuunottamatta aina lähes samalla tavalla. Toki vaihtelen liikkeitä, mutta kuormat ovat aina suuria, toistot lyhyitä ja periaate on se, että nyt mennään eikä meinata 😀

Törmäsin ulkomailla kuitenkin tilanteeseen, ettei salilla ollutkaan levytankoa tai levypainoja, joten jouduin hieman soveltamaan jakapäivääni. Ja arvatkaas mitä? Teki muuten ihan super hyvää ja kivaa vaihtelua normipäiviin tehdä välillä joku AIVAN ERILAINEN treeni, kuin mitä normaalisti tekisin. Tästä inspiroituneena olen välillä vaihtanut jalkapäivien ainaisen takakyykyn esimerkiksi loikkatreeniin, mäkivetoihin tai johonkin muuhun jota en yleensä tee. Helposti sitä jumahtaa siihen vanhaan ja tuttuun treeniin.

 

JALKATREENI KÄSIPAINOJA HYÖDYNTÄEN:

 

 

1.SUMOKYYKKY 20 kpl.

 

 

2.MAVE SUORINJALOIN 20 kpl.

 

 

3.PAINONSIIRTO PUOLELTA TOISELLE 20kpl.

 

 

4.KYYKKY + PYSTYPYNNERRUS 20kpl.

 

 

5.BULGARIALAINEN ASKELKYYKKY 20kpl per jalka.

 

 

6.KYYKKY LISÄKUORMALLA 20kpl.

 

 

7. KYYKKYHYPPY 20kpl.

 

 

TSEMMPIÄ TREENEIHIN!

 

 

 

-ANNAKOO

Löydät minut myös:

ig: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

snapchat: anna.korhonen

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like