single-image

Vierailemassa Ristiotteen youtube -kanavalla.

Moikka! Ja mahtavaa perjantaita <3

Viime viikolla kävin vierailemassa Ristiotteen youtube -kanavalla. Ristiote on Joonas Haapasaaren ja Joosua Visurin treenikanava, missä pojat jakavat monipuolisesti kaikenlaisia treenaukseen liittyvää materiaalia, vinkkejä, treenejä, tietoa ja motivaatiota! Ristiote on super informatiivinen ja hauska kanava, jota on helppo seurata. Saan sieltä itsekkin paljon vinkkejä omiin treeneihin ja pojat ovat kaiken lisäksi super hauskoja tyyppejä!

Täällä minun pojille pitämä kiertoharjoittelu kehonpainolla. Super hauska treeni, jonka voi tehdä vaikka kotona!

 

 

 

Poikia voit seurata Ristiotteen omalla youtube-kanavalla sekä instagramissa @ristiote !

Energistä viikonlopun alkua!

 

-ANNAKOO

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like