single-image

Kasvohoito Ekopharma -luonnonkosmetiikkabrändin tuotteilla.

Mainos* Ekopharma. Kuten monet varmasti tietävät, olen vaihtanut valtaosan päivittäiskosmetiikastani luonnonkosmetiikkaan alkuvuodesta 2020 alkaen. Luonnonkosmetiikka tuli ajankohtaiseksi valinnaksi lapsen saamisen jälkeen, kun ymmärsin olevani ihokontaktissa pienen vauvan kanssa jatkuvasti ja näin siirtäväni omalla ihollani olevan kosmetiikan myös hänen iholleen. Voit lukea lisää päätöksestäni siirtyä luonnonkosmetiikkaan ja erityisesti Ekopharman tuotteisiin täältä. Nyt kuitenkin tulin kertomaan teille käynnistäni kosmetologini luona (joka käyttää työssään Ekopharman tuotteita) ja siitä, kuinka hän arvioi ihotyypilleni oikean hoitolinjan.

Olen aikaisemmin ollut hieman laiska käymään kasvohoidoissa, mutta kuten olen kertonut, imetyksen lopettaminen sai aikaan hormonitasapainoni järkkymisen ja tämä puolestaan laukaisi itselläni aikuisiän hormonaalisen aknen. Surkuttelin tätä kosmetologilleni Annalle ja hän ehdottikin heti, että tekisimme minulle kasvohoidon ja katsoisimme samalla minulle hyvän ja hoitavan hoitolinjan Ekopharman tuotteista. Ekopharma -merkkiä myy ainoastaan Ekopharman koulutetut kosmetologit, eli sitä ei saa ostettua kaupasta tai apteekista. Tämä siitä syystä, että Ekopharma haluaa, että ammattilainen arvioi asiakkaan ihon ja sen hoidon tarpeen ja osaa suositella henkilökohtaisesti asiakkaalle sopivan hoitolinjan. Tämä on aivan LOISATAVA periaate ja onnekseni oma kosemtologini Anna on juurikin Ekopharman koulutettu kosmetologi ja jälleenmyyjä.

Anna teki minulle ihanan, puhdistavan ja hoitavan kasvohoidon, jossa käytettiin ainoastaan Ekopharman luonnnonkosmetiikkatuotteita. En todellakaan olisi osannut arvata että kyseessä oli luonnonkosmetiikka, ellen olisi tiennyt, sillä Ekopharman tuotteiden tuoksu on raikas ja ihoni oli niin pehmeä ja puhdas hoidon jälkeen. Anna on super ammattilainen ja hoidon aikana hän arvioi iholleni oikean hoitolinjan, jota olenkin käyttänyt nyt jo kuukausia.

Kasvohoidossa todettiin, että ihoni on kuiva sekaiho, joka vaatii kevyen puhdistuksen ja runsaan kosteutuksen. Päädyimme vadelmahoitolinjaan, joka on ihoa tehokkaasti kosteuttava ja heleyttävä hoitolinja. Hoitolinjasta minulla on nyt ollut käytössä puhdistusvaahto, kasvovesi, silmänymärysgeeli, hoitoseerumi ja kasvovoide. Kerran viikkoon kuorin ihon vadelma -sarjan kasvokuorinnalla ja laitan yöksi vaikuttamaan kasvonaamion, jonka alle saatan varsinkin viileällä kelillä lisätä muutaman tipan siemenöljyä. Siemenöljy on itseasiassa näin talviaikaan lempituotteeni koko sarjasta, sillä sen ihoa kosteuttava vaikutus on loistava. Vietän joka ilta kotona pienen spa -hetken Ekopharman tuotteiden parissa ja siitä onkin muodostunut yksi päivän ihanimmista rentoutus-hetkistä.

Olen hoitanut ihoani nyt pidemmän aikaa hyvin kokonaisvaltaisesti niin ruokavaliolla, meditaatiolla, stressin hallinnalla, unen laatuun panostamalla, sekä näillä tehokkailla Ekopharma -luonnonkosmetiikkasarjan tuotteilla ja VIHDOIN voin todeta, että akne taitaa olla selätetty. Olin jo heti iho-ongelmien iskiessä 100% varma, etten halua aloittaa ihoni hoitoon lääkekuuria, vaikka olisin sen varmasti ihotautilääkäriltä saanut. Nyt yli puoli vuotta myöhemmin kiitän itseäni siitä, että maltoin. Annoin iholleni aikaa sopeutua ja hormoneille aikaa tasoittua. Opettelin uusia stressinhallintakeinoja ja meditoin. Panostin unen laatuun ja ravintoon. Vähensin ihon ylihoitamista. Ja onneksi – onneksi otin vastaan myös ammattilaisen apua ja panostin päivittäiskosmetiikassa laatuun.

Minä olin aikaisemmin se skeptinen nainen, joka ajatteli, että luonnonkosmetiikka on tehotonta ja vähintäänkin hihhulien puuhaa 😀 Mutta nyt en vaihtaisi tätä laadukasta ammattilaissarjaa enää pois. Iso suositus siis Ekopharman super ihanille tuotteille täältä. Laadun lisäksi Ekopharman arvot, kuten eläinkokeettomuus, ympäristöystävällisyys ja kotimaisuus, ansaitsevat mielesäni vielä erityismaininnan tässä postauksessa <3

Instagramini puolella on tämän viikkoa menossa arvonta, jossa voit voittaa itsellesi Vadelma -hoitolinjan tuotteet. Annalle Tribeautyhelsinkiin voit varata kasvohoitoajan täältä. Erityisesti nyt maskien käytön aikaan kasvojen iho on kovalla koetuksella. Anna osaa arvioida sinulle oikeat tuotteet ja hän myös jälleenmyy Ekopharman tuotteita, eli niitä pystyt ostamaan suoraan Annalta. Muut Ekopharman jälleenmyyjät ympäri suomen löydät täältä.

Toivottavasti tämä postaus rohkaisee sinuakin kokeilemaan luonnollisempaa vaihtoehtoa ihollesi.

Ihanaa Joulun odostusta <3

 

-Anna

 

2 Comments
 1. Anne Ämmälä 4 vuotta ago
  Reply

  Ihana kuulla kokemuksia Ekopharmasta johon olen myös itse tykästynyt❤Itse olen käyttänyt reilun puolen ajan Vadelma-sarjaa ja sen ansiosta olen saanut ihoni hyvään kuntoon. Nyt sainkin idean hankkia talveksi tuon siemenöljyn testiin ja myös silmäympärysvoide kokeilematta. Muutoin kaikki sarjan muut tuotteet todettu todella toimiviksi🙂

  • Anna Oinonen 4 vuotta ago
   Reply

   Ihan mahtava kuulla. Tuo siemenöljy on ollut kyllä ihan pelastus näin talvella erityisen pintakuivalle iholleni 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like