single-image

Hyvinvointiaamu Lupaus-studiolla.

Ihanaa perjantaita kaikille <3 Viimeviikon hyvinvointiaamu toi viikkoon extrapiristyksen. Tänä aamuna tuo fiilis jatkui ihan yhtä hyvänä ja avatessani verhot, maa oli valkoinen! Tuli heti todella jouluinen fiilis <3

Vaikka syksy alkaa olla ohitse ja kelit viilenevät ja pakkaset alkavat pian paukkua, pitää talven keskellä muistaa pitää hyvinvoinnistaan huolta. Hyvä keino viikon tai vaikkapa viikonlopun aloitukseen on piristää mieltä ja kehoa viettämällä ihanaa hemmottelu-aamua <3

Keskiviikkona yövuoron jälkeen lähdin rentoutumaan pitkän työputken jälkeen keskustaan Hyvinvointistudio Lupaukselle, jossa Yvetten henkilökunta oli järjestänyt meille ihanan ja rentouttavan hyvinvointiaamun.

Tapahtumassa mukana oli myös meidän upea uusi Fitnessmalli -voittajakolmikko <3

 

Aamu alkoi Hanna Härkösen pitämällä kehoa avaavalla joogalla joka huipentui ERITTÄIN toimivaan loppurentoutukseen (jonka aikana minä nukahdin! Kyllä!  ?). Joogaan saimme Yvetteltä aivan upeat treenivaatteet sekä ihanat korallin väriset joogamatot. Kehon rentouttamisen ja liikeratojen avaamisen jälkeen mielikin oli oikein rauhallinen ja kirkas.

Joogan jälkeen Yvette tarjosi meille vielä mahtavan aamiasen, joka sisälsi sämpylää, smoothieta, kauralattea ja teetä. Täydellistä. Ravitseva ja värikäs aamiainen tukee täydellisesti hyvinvoivaa kehoa ja tämä aamiainen oli juuri sellainen <3

Tällaisella hyvinvointiaamulla tulisi jokainen viikkoa aloittaa. Keho ja mieli oli tuon jälkeen niin rentoutunut että aamun inspiraatiosta riitti energiaa koko loppu viikoksi!  Hyvinvointiaamun kruunasi tietysti kaikki inspiroivat ja ystävälliset ihmiset ympärilläsi.

Itselleni tuo joogahetki oli taas hyvä herätys siihen, kuinka tukossa ja jäykkä kropastani on taas kehon huollon laiminlyömisen vuoksi tullut. Nämä herätykset ovat todella tärkeitä ja nyt lupaankin itselleni panostaa kehonhuoltoon entistä enemmän! Säännölliset venyttelyt, joogatuokiot, putkirullaukset ja hierojalla käynnit pitäisi olla kaikkien liikkuvien ihmisten arkea. Itselläni tämä osa-alue on ollut lähes mitätön, joten nyt lupaan tsempata!

Nyt voinkin joogata vaikka kotona, kun kotoa löytyy tämä ihana Yvetten korallin värinen jooga-matto <3

 

Haastankin jokaisen lukijani järjestämään vaikka ystävän kanssa tällaisen ihanan hyvinvointiaamun. Menkää aamulla aikaisin treenaamaan, uimahalliin uimaan, tai joogaamaan jonka jälkeen muistakaa tehdä keholle rentoutusharjoituksia! Mikäli mahdollista, menkää treenin jälkeen saunaan! Se on yksi parhaimmista tavoista saada keho täydellisen rentoutuneeksi ja mieli rauhalliseksi. Sitten ravitseva aamiainen päälle ja voin taata, että stressitasot laskevat ainakin viikon ajaksi 🙂 <3

Nappaa paras ystäväsi kainaloon ja eikun hyvinvointiaamua järjestämään! <3

Inspiroivaa perjantaita kaikille <3

 

-ANNAKOO

 

Löydät minut myös: 

ig: anna.korhonen

snapchat: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like