single-image

Millainen on hyvä treenivaate? ALE -koodia urheiluvaatteisiin.

Mahtavaa perjantaita kaikille <3

Paljon on kysytty, millainen treenivaate on mielestäni hyvä ja mitä merkkejä suosin. Treenivaatteita on nykyään niin moneen lähtöön ja jatkuvasti tulee uusia merkkejä markkinoille, mutta muutama kesto suosikki on löytänyt tiensä myös minun treenivaatekaappiin.

 

 

Yvette. Yvetten merkin löysin fitnessmalli- organisaation kautta ja rakastuin vaatteisiin välittömästi. Yvetteltä erityisesti ihana värikkään urheilutopit ja räiskyvät trikoot ovat mieluiset käytössä. Yvetten urheilutopit sopivat hyvin myös rintavimmille tytöille, sillä urkkatopit ovat tosi tukevat.

Nike. Tämä on ihan kestosuosikki joka vuosi. Nikellä tulee vuosi toisensa jälkeen ihania treenivaatteita uusissa mallistoissa ja erityisesti niken mustat treenitrikoot ovat ihan must. Käytän niitä käytännössä joka päivä myös arki-lookissa, sillä en tykkää käyttää juuri lainkaan farkkuja. Kuljen mielummin treenitrikoot, tennarit ja iso neule päällä, kuin tiukoissa ja kiristävissä vaatteissa. 😀

Zeropoint. Zeropointilta minulla on jatkuvassa käytössä kompressiosukat. Todella toimiva setti palautumisen kannalta ja pitkien työpäivien aikana. Myös kompressio treenivaatteet sopivat huippu kivasti esim. hiihdossa, juoksussa ja muissa aerobisissa lajeissa. Salilla en tykkää käyttää kompressiohousuja, mutta muissa lajeissa ne toimii kyllä.

Adidas. Kolme raitaa toimi ennen ja toimii nyt. Adidakselta minulla on käytössä lähinnä lenkkareita ja muutama huppari. Adidaksen suosimat ’löysät treenitopit’ eivät ole mieleeni, mutta tennarit ovat aina upeita.

Myprotein. Tämä on uusin tuttavuuteni treenivaatteiden värikkäässä maailmassa ja ihan rehellisyyden nimissä.. saumattomat treenivaatteet ovat PARHAIMPIA IKINÄ. Olen tosi monesti ollut skeptinen uusien urheiluvaatemerkkien suhteen, mutta nämä Myproteinin saumattomat treenitrikoot ovat valehtelematta PARHAIMMAT trikoot, jotka minulla on koskaan ollut. Ei purista, ei kiristä, joustaa joka suuntaan, mutta samalla istuu täydellisesti. Rakastan myös saumattomia treenivaatteita, joten nämä oli maailman paras löytö. Tykkään myös paidasta ihan mielettömästi ja Myproteinilla on hinta-laatusuhde ehdottomasti kohdallaan.

Millainen sitten on hyvä treenivaate?

Mielestäni hyvän treenivaatteen ominaisuuksiin kuuluu hyvä istuvuus, mukava materiaali, hengittävä kangas ja itse suosin mahdollisimman ihonmyötäisiä vaatteita, ettei ne ole urheillessa edessä. Nämä Myproteinin tuotteet ovat juuri sellaisia. Täydellisiä käytössä.

 

Ja mikä parasta!

Nyt kaikilla teillä lukijoillani on mahdollisuus tilata nämä treenitrikoot tai tämä paita ja mitä vain muita vaatteita Myproteinilta – 35% alennettuun hintaan KOODILLA: MPJANNAKOO! Tätä tarjousta sinä et halua missata! Housuissa suosittelen tilaamaan niukan koon, sillä ovat todella joustavat. Itselläni näissä kuvissa koko xs.

 

 

 

PS. Tarjous on voimassa 25.1.18 saakka, joten ole nopea!

 

Energistä perjantaita ja ihanaa viikonloppua kaikille!

 

-ANNAKOO

Löydät minut myös: 

ig anna.korhonen

snapchat: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

5 Comments
 1. HannaK. 6 vuotta ago
  Reply

  Käytin koodin, toivottavasti on hyvät ja vaikka ei olis, ei ollu kalliit!

  • Anna Koo 6 vuotta ago
   Reply

   Kiva kuulla! Todellakin on hyvät! ? Minkä väriset tilasit?

   • HannaK. 6 vuotta ago
    Reply

    Mustat! 🙂 Nyt siis innolla odottelen pakettia saapuvaksi. Tilasin itse asiassa yhdet liivitkin kylkeen, jee!

    • Anna Koo 6 vuotta ago
     Reply

     Jes! Mustat vois olla kyl kans tosi kivat! Sopii kaiken kanssa yhteen ?

 2. Kestosuosikki 6 vuotta ago
  Reply

  Sinulla on kauniit valkoiset hampaat ja kaunis hymy.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like