single-image

Minun suurin kompastuskivi.

Kaikilla on aina jokin asia, mihin elämässään haluaa panostaa. Minulla nuo kohteet vaihtuvat kausittain ja välillä tuntuukin, että panostaessasi yhteen asiaan, jää toinen liian vähälle huomiolle.

Nyt olen keskittynyt voimaharjoitteluun ja saanutkin kuluneen kahden vuoden aikana nostettua kiitettävästi voimatasoani verrattaen aikaan, jolloin tanssi oli ykkös lajini. Kuitenkin voimaharjoittelun myötä olen unohtanut erään todella tärkeän asian, mikä tanssi-aikoina oli tiivis osa harjoittelua.

Kehonhuolto. Asia, joka on tällä hetkellä totaalinen kompastuskivi.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kehoni ei ole anatomiansa puolesta koskaan ollut luonnostaan taipuisa ja esimerkiksi tanssiessani jouduin tekemään todella kovasti töitä että sain liikkuvuutta edes jollain tapaa ylläpidettyä. No, nyt kun jalan ei tarvitse nousta enää samalla tavoin, kuin baletti tunnilla, on kehon huoltaminen jäänyt aivan häpeällisen vähäiseksi.

Viime aikoina olen huomannut joka paikan kiristävän. Pian tämä suuri kompastelu kehonhuollon ja liikkuvuuden saralla alkaa vaikuttamaan myös tekniikkaani, mikäli en tee asialle jotakin.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

JOTEN – NYT HAASTAN ITSENI JA KAIKKI TEIDÄT RUUDUN TOISELLA PUOLEN KEHONHUOLTO-KUURILLE!

Tavoitteita ei kannata asettaa heti kättelyssä taivaisiin, mutta ajattelin aloittaa niinkin pienin askelin, että PYRIN VENYTTELEMÄÄN KEHOANI JOKA VIIKKO 2 x 30 minuutin ajan + palauttavat venytykset treenin päälle. Annan itselleni sen verran vaihtoehtoja, että voin muuttaa myös tuon 2 x 30 minuuttia 1 x täydellinen kehonhuolto-treeni. Eli  LUPAAN TEHDÄ YHDEN KEHOA HUOLTAVAN HARJOTTEEN JOKA VIIKKO! 😀 Kehon huollolla tarkoitan venytyksiä, putkirullausta, joogaa, pilatesta yms.

Katsotaan sitten jouluna tulokset! 😉

Tiistai-terkuin: Anna.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like