single-image

Herkuttele kevyesti.

Mieletöntä perjantaita ja se olisi taas viikonloppu! Minulla viikonloppu menee jälleen Turussa SpartanGearin PT- koulussa, mutta eipä haittaa, sillä koulussa on aina ihan MIELETTÖMÄN hauskaa! Tämä viikonloppu meillä starttasi kehonpainoharjoittelulla Eveliina Tistelgrenin ohjauksessa ja kukapa muu olisi yhtä mieletön kouluttamaan juuri kehonpainotreeniä! Oli ihan super hauskaa!

Sitten kuitenkin aiheeseen, eli HERKUTTELUUN! 😀 Kuten edellisessä postauksessa kerroinkin, olen jättänyt taas herkuttelun vähemmälle ja lisännyt liikunnan määrää. Nuo kummatkin olivat ajoittain hieman heikolla pohjalla, sillä minulla on viimeaikoina pitänyt melkosta kiirettä niin töiden, koulun kuin bloginkin parissa. Nyt kuitenkin ajan käyttöni on jälleen paremmalla mallilla ja minulla on myös aikaa panostaa itseeni!

Ajattelin näin herkkulakon kunniaksi jakaa muutamat vinkki vitoset, kuinka herkutella kevyemmin:

  1. Propud Proteinpudding. Siis tämä on KAIKISTA PARASTA protsku puddingia IKINÄ! PISTE! Ja sata huutomerkkiä. Tämä menee aivan totaalisen täydestä jonakin jälkiruokana tai vaikka suklaan korvikkeena! Kiitos luojalle tästä tuotteesta! (käy kurkkaa snäpistäni ylistys: anna.korhonen)
  2. Baby -porkkanat. Porkkana on vaan NIIN hyvää. Ja baby porkkanat menevät kevyesti ilta-naposteluna tai välipalana pieneen nälkään.
  3. Pähkinät. Kaikenlaiset naturelli -pähkinät, eli ei mitkään paahdetut, joissa on vielä pähkinän oman rasvan lisäksi paahdettu rasvakerros päällä. Pähkinöiden kanssa tulee olla kuitenkin tarkkana, sillä ne sisältävät itsessään jo aimoannoksen kaloreita. Sama pätee kuivattuihin hedelmiin.
  4. Hedelmät. Kun on herkkulakossa, jopa hedelmäsokeri alkaa maistua erityisen makealle ja herkkuhimon iskiessä on aina parempi vaihtoehto syödä esimerkiksi mandariini, kuin suklaapatukka 😀
  5. Hunajatee. Hunaja on älyttömän makeaa ja iltaisin iskevän herkkuhimon nujerrukseen kupponen vihreää teetä hunajalla tepsii aina.

 

Ihania herkkuhetkiä teille <3 🙂 Nyt minä alan syödä iltapalaa ja otan lämpimän suihkun.  Ja olen muuten tästä päivästä viikon eteenpäin Fitnessmalli.fi -snapchatissa, eli tulkaa sinne kaikki moikkailemaan ja katselemaan viikonlopun meininkejä! Tänään sielä löytyy mm. tunnelmia SpartanGearin PT-koulusta! 🙂

-ANNAKOO

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like