single-image

Spartan Gear PT -koulu on alkanut!

Moikka! Ja mahtavaa sunnuntaita. Toivottavasti teidän viikonloppu meni kivasti ja saitte tehtyä juttuja, jotka tekee teidät onnelliseksi ja vie teitä eteenpäin teidän tavotteissanne <3

Minulla tämä viikonloppu oli jännittävä, pitkään odotettu viikonloppu joka on taas jälleen jonkun uuden alku. Tänä viikonloppuna alkoi nimittäin pitkään odottamani personaltrainer -koulu ja saan etuoikeutetusti käydä sen Spartan Gearin Antti Nurmen opastuksessa. Voitin kyseisen koulun osana Fitnessmalli 2016 -kilpailua ja jo ensimmäisen viikonlopun jälkeen voin sanoa, että olen SUPER ONNEKAS voittoni vuoksi.

 

Ensimmäinen viikonloppu Turun TFW:llä oli juuri sellainen, kun olin osannut odottaa; luulot pois jo heti ensimmäisellä kerralla, osallistujat haastetaan äärirajoille tekniikoista kuitenkaan tinkimättä ja liikunnallisen puolen lisäksi koulu sisältää myös vankan teoreettisen osaamisen ja sen yhdistämisen käytännön harjoitteluun.

 

 

Toiminnallinen harjoittelu sai silmissäni täysin uuden muodon, tutustuin kahvakuulaan ja kuntopalloon ensimmäisen kerran ja opin liikkeitä, joita en edes tiennyt olevan. Opin jo ensimmäisen viikonlopun aikana paljon itsestäni liikkujana, ohjaajana ja opin paljon asioita myös kehostani. Mistä kiristää, mitä paikkaa tulee huoltaa ja mitkä ovat vahvuuteni ja missä haluan kehittyä.

 

 

Parasta kurssilla oli yhdessä tekemisen meininki ja tykkäsin erityisesti pariharjotteista. Isoksi plussaksi nousi tietenkin se, että koulun aloitti myös Fitnessmalli 2016 -finaalista tuttu ystäväni Pinja, joten on ollut super hauskaa ja motivoivaa treenata kaverin kanssa! Kouluporukkamme koostuu eri lajin edustajista, joista jokaisella on omat vahvuutensa, sekä omat heikkoutensa ja onkin mielenkiintoista nähdä kevään edetessä miten kunkin meistä fysiikka ja eri lajitaustat vaikuttavat oppimiseen ja kehittymiseen.

 

 

 

Spartan Gearin PT -koulu on kansainvälisesti arvostettu Personaltrainer -koulu ja minusta on enemmän, kuin hyvä, ettei kurssin läpäistävyys ole todellakaan itsestäänselvyys. Tiedossa on satoja tunteja treeniä, paljon teoriaa opittavana, intensiivistä harjoittelua, nöyränä oppimistä ja uuteen asiaan perehtymistä. Kurssin lopussa meitä odottaa vielä fysiikka, teoria ja näyttö -kokeet, joista tavoitteena tietenkin on selviytyä kiitettävästi.

 

 

 

Odotan innolla, kuinka omat taitoni ja voimatasoni kasvavat kevään aikana koulun mennessä eteenpäin. Odotan fysiikkani kehittyvän, tietotaitoni räjähtävän ja ohjaamiskykyni hioutuvan sellaiselle tasolle, että olisin kesällä valmis tekemään alan töitä, mikäli aika on sille oikea.

Ja mikä parasta! Nyt KAIKILLA LUKIJOILLANI on mahdollisuus päästä edullisemmin Spartan Gearin kevään ohjaajakoulutuksiin! Koodilla: ANNAKOO saat koulutuksista -40€ eli maksettavaa jää ainoastaan 320€ ! Kevään kurssit löydät täältä ja ilmottautumaan pääset lähettämällä s-postia antille antti.nurmi@spartan.fi. Muistathan mainita ale – koodin!  (Tarjous voimassa 15.2.2017 saakka).

 

 

Päivitän teille kuulumisiani koulusta pitkin kevättä ja lähimmäksi pääsette sitä seuraamaan tietenkin oman snapchattini puolelle: anna.korhonen. Muistattehan, että olen tämän viikon fitnessmalli.fi:n snapchatissa: fitnessmalli.fi ja sieltä pääsetkin kurkkaamaan jo tämän viikonlopun koulu -fiiliksiä!

Ihanaa alkavaa viikkoa!

-ANNAKOO

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like