single-image

Onnistuneeseen salitreeniin viisi vinkki vitosta!

Jäikö salitreenistä ikävä maku suuhun? Loppuiko energiat kesken? Tuliko hiertymiä vaatteista? Palaudutko huonosti? Lue vinkit onnistuneeseen salitreeniin!

 

  1. Syö ravitseva ja nälkää pitävä ateria noin 1,5-2 tuntia ennen treeniä. Kenestäkään ei ole kiva kyykätä oksennuksen maku suussa, kun edellisen aterian lihapullat nousee kurkkuun. Mikäli nälkä yllättää, banaani on super hyvä välipala nautittavaksi juuri ennen treeniä! Tai mango piltti 😀
  2. Juo riittävästi vettä pitkin päivää ja treenin aikana!
  3. Laita päällesi mukavat treenivaatteet. Urheilu on inhottavaa, mikäli kengät hiertää ja pöksyt ovat liian pienet! Itse suosin joustavia, ihon myötäisiä vaatteita. En tykkää lerpattavista paidan helmoista, enkä muutenkaan siitä, että vaatteet hiostavat. Hengittävä, uikkarikankaan tyyppinen materiaali on koettu parhaaksi!
  4. Juo proteiinijuoma heti treenin jälkeen!
  5. Ajoita hiilareita sisältävä ateriasi syötäväksi treenin jälkeen. Näin keho saa rikkoutuneille lihaksille korjausaineksia.
  6. Tää on nyt extra. Palauttele keho kunnolla. Loppuverkka ja kevyet venyttely. Näin varmistat, ettet ole aivan tukossa vielä viikonkin jälkeen 😀 ( been there, done that 😀 ) Hölkyttele vaikka salilta kotiin ja sitten ota pika venytykset salkkareita katsellessasi 😉

 

 

Siinä olkaas hyvät! Energisiä urheiluhetkiä! pus.

-ANNAKOO

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like