single-image

KISAPÄIVÄÄN VALMISTAUTUMISTA.

Vihdoin viedään viimeistä kisaviikkoa ja sunnuntaina koittaa Fitnessmalli2016-finaali, jossa voittaja ratkeaa. Olemme tyttöjen kanssa valmistautuneet finaaliin viimeisen puolen vuoden ajan kukin tavallaan ja nyt viimeisellä viikolla olen nähnyt kuinka kanssakilpailijat ovat käyneet laitattamassa toinen toistaan kauniimpia kynsiä ja hiuksia. Itse en kynsiä työni puolesta voi laittaa, mutta niillä mennään mitä luonto on suonut 😀 Ja lakat levitän päälle. 😀 Hiukset meillä tulee olla auki ja laineilla ja itse ajattelin laittaa tuuhennokseksi irroitettavat clip-on- pidennykset, jotka tuovat ohuisiin hiuksiin tehtyyn kampaukseen näyttävyyttä.

 

Kävin myös tänään huollattamassa ripseni ja ottamassa elämäni ensimmäisen suihkurusketuksen! 😀 Rusketus kisassa ei ole välttämätön, mutta sanotaanko ettei tämä Suomen valloittava ilmasto oikein hivele minun kalkkilaivan kapteeni- ihoa, joten ajattelin sen olevan kaikkien edun mukaista, jos käyn hankkimassa viikoksi itselleni kauniin ja hehkuvan päivetyksen 🙂 Tällä hetkellä päivetys näyttää kyllä melko tummalta näin vaalealle tytölle, mutta tekijän mukaan se vaalenee silmissä ensimmäisen suihkun yhteydessä. (Toivottavasti pitää paikkaansa 😀 )

 

 

Tämä ilta nyt vain ollaan ja rentoudutaan. Ja pakkaillaan viimeiset pakkailut. Ajattelin juoda ison kupillisen teetä ja mennä ajoissa nukkumaan, että huomenna jaksaa aloittaa viikonlopun virkein mielin.  Aamulla käyn varmaankin vielä perinteisen happihyppelyn herättyäni, mutta treenit on nyt treenattu. Kävin siis tänään aamulla vielä kunnon aerobisen lenkin ja aamupuuron jälkeisen jalkarääkin joten uni varmasti maistuu illalla!

 

 

Kauniita unia ja tulkaahan moikkailemaan messuilla!

 

-ANNAKOO

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like