single-image

Kesäkuntoa metsästämässä?

Mahtavaa keskiviikkoa! Viikko on pyörähtänyt mulla tosi energisesti käyntiin, sillä aloitin maanantaina taas uuden elämän ( haha! ) ja jätin herkut ja karkit sivuun sekä lisäsin hieman aerobisen määrää ! Monet voivat varmasti myöntää tehneensä saman, sillä näihin aikoihin ihmiset alkavat metsästämään sitä paljon tavoiteltua KESÄKUNTOA!

No, sitten asiaan. Eli mitä mieltä minä olen kesäkunnosta? Sitä mieltä, ettei ole mitään haittaa siitä, että olet kesäisin tyytyväinen omaan vartaloosi bikinit tai spiidot päällä, mutta miksi et olisi sitä ympäri vuoden? Ja miksi et rakastaisi vartaloasi joka ikinen päivä, vaikka bikinifitness -kisakunnossa et olisikaan? Miksi me naiset emme rakastaisi vartaloitamme juuri sellaisena kuin ne ovat ja juuri niine hyvineen ja pahoineen, mitä luoja on meille suonut? Sitä mieltä olen kesäkunnosta.

Nyt joku esittää seuraavaksi kysymyksen että miksi sitten itse siistit ruokavaliosi tällä viikolla? No, minäpä kerron. Se johtunee täysin ja vain ja ainoastaan siitä, että olen syönyt viime aikoina niin epäsäännöllisesti ja huonosti ( myös herkkuja ) että elimistölläni on yksinkertaisesti huono olla. Päivinä, jolloin olen syönyt huonosti, kärsin lähes poikkeuksetta väsymyksestä, turvotuksesta ja vatsakivuista, joten siistin ruokavalioni siis saavuttaakseni taas sen normaalin, energisen olotilani, joka kehossani vallitsee kun ravitsen sitä oikein 🙂 Ja se, kiristyykö vyötäröltä sentti tai kaksi ennen kesää, se on vain sivutuote! 😀

Aerobisen urheilun määrää puolestaan lisään ihan vain siksi, että minusta on todellinen VÄÄRYYS kulkea joka päivä bussilla, kun kelit ovat noin kauniit! Siksipä otan itseäni niskasta kiinni ja raahaan fillarini sinne himputin korjaamolle, minne se olisi pitänyt viedä jo aikaa sitten! Tai menen töihin vaikka juosten! Normaalistihan kuljen siis työmatkani pyörällä ja saan siitä aimo annoksen aerobista liikuntaa kuin huomaamatta! Rakastan myös palata lenkkipoluille näin lumien sulamisen jälkeen. Mikä sen parempaa, kuin tuoksutella lumen alta paljastuvaa maaperää ja kuunnella kun hiekka rapisee lenkkareiden alla! 🙂

Tämä kuva on viimekesältä.

Kesäkuntoa mielummin olen ’läpi vuoden-kunnossa’, jossa olen tyytyväinen itseeni sellaisena kuin olen <3

-ANNAKOO

2 Comments
 1. Elina Leskinen 7 vuotta ago
  Reply

  Ihana asenne, juurikin näin ! <3

  • anna 7 vuotta ago
   Reply

   Mahtavaa että joku muukin on samaa mieltä! <3 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like