single-image

Rapeat kananmunattomat vohvelit maukkaalla Herkutella hasselpähkinälevitteellä.

Mainos Foodin.fi. Meidän viikonlopun perinteisiin kuuluu koko perheen vohveliaamiainen ja nykyään sen kruunaa sokeriton Herkutella hasselpähkinälevite. Rakastan raakasuklaata, enkä voisi olla iloisempi siitä, että Foodin on viimein valmistanut oman, paremman vaihtoehdon hasselpähkinälevitteelle. Herkutella on vegaaninen, kotimainen ja sokeriton vaihtoehto, joka maistuu taivaalliselle rapean vohvelin päällä.

Foodinin Herkutella -hasselpähkinälevitteestä löytyy kaksi eri vaihtoehtoa. Täysin sokeroimaton vaihtoehto joka sisältää myös kollageenia ja toinen vaihtoehto, jossa valkoisen sokerin sijaan on käytetty makeutukseen luonnon omaa kookossokeria. Tämä vohveliaamiaisen kruunaaja valmistetaan meillä täällä kotimaassa, Vaajakoskella ja molemmat versiot Herkutellasta ovat täysin vegaanisia. Herkutella on loistava tuote sellaisenaan vaikka vohveleiden, tai jäätelön päälle siveltynä ja sitä voi hyvin käyttää todella monipuolisesti leivonnassa.

 

Saan joka viikonloppu paljon kyselyjä kananmunattoman vohvelitaikinani perään, joten ajattelin jakaa sen teille näin yhteisesti.

 

Kananmunaton vohvelitaikina:

4 dl kauramaitoa ( itse käytän i kaffe )

1 dl vichy vettä

4,5dl jauhoja ( laitan 2dl vehnää ja loput kaurajauhoja)

2 tl leivinjauhetta

2 rkl sulatettua Foodinin kookosöljyä

1 rkl Foodinin vaniljaheraa

voita paistamiseen

 

Sekoita kaikki ainekset kulhossa sekaisin käsivispilällä ja anna taikinan turvota hetki jääkaapissa. Paista vohvelit vohveliraudalla ja tarjoile marjojen, viipaloidun banaanin, kermavaahdon, Herkutellan, tai pähkinälevitteiden (esim. Foodinin cashewpähkinälevite) kanssa.

PS. Monesti teen taikinaa vain 1/2 reseptin ohjeesta, jos tavoitteena on tehdä vain muutama vohveli puurojen kylkeen 🙂

 

 

Nopea ja kiva aamiainen, joka maistuu niin aikuisille, kuin lapsille ja tuo viikonloppuun kivan spesiaali -tunnun 🙂 <3 Vohveliaamiaisen lisäksi meidän viikonlopun perinteisiin kuuluu koko perheen kanssa urheilu (yleensä pitkä juoksulenkki), pitkät yöunet, jolloin me vanhemmat nukutaan vuoroaamuin ja paljon haleja ja suukkoja ja yhdessä oloa 🙂 <3 Pyrin myös itse pitämään viikonlopun mahdollisemman vapaana, vaikkakin yrittäjänä välillä töitä on pakko tehdä myös viikonloppuisin. Mutta mielestäni kaikista kivointa viikonloppupuuhaa on vain olla oman perheen kanssa <3

PSST! Vielä 18.12.20 saakka saat koodilla ANNAKOO15 -15% hinnasta pois kaikista Foodinin verkkokaupan tuotteista 🙂 Kannattaa siis olla nopea! 

Näin herkullisia ja rapeita vohveleita tulee tällä reseptillä 🙂

 

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille.

 

-Anna

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like