single-image

Colorful morning.

Huh! Itä-Suomesta vihdoin kotiuduttu. Vaikka reissussa on aina mukava olla, on reissussa olemisen jälkeen vielä mukavampi olla kotona! Reissun jälkeen muistan joka kerta paremmin, kuinka paljon minä rakastan olla kotona <3

Koti on sellainen paikka missä teet ja saat tehdä asiat juuri omalla tavallasi ja oman näköisesti. Kotona sinut hyväksytään juuri sellaisena kuin olet ja koti on ainakin mulle varmaan ainoa paikka maailmassa missä koen olevani rentoutunut. Kotona tiedät tasan tarkkaan mistä mikäkin esine tai tavara löytyy (paitsi minä hajamielinen hukkaan melko usein tavaroitani, kuten puhelimen… heh) ja kotona voit syödä juuri niitä asioita mitä itse haluat ja ostaa jääkaapin vaikka täyteen yrttejä ja mansikoita jos huvittaa 😀

Tänä aamuna minulla oli vapaapäivä ja nautiskelin siitä pitkän aamulenkin ja värikkään aamiaisen muodossa. Iltapäiväksi menen vielä kaupungille tapaamaan ystäviä <3 Ihana päivä luvassa siis.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Värikästä tiistaita myös teille <3

 

Terkuin: Kotihiiri.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like