single-image

Eat your vitamins.

Mahtavaa keskiviikkoa!

Täällä aletaan pikkuhiljaa olla voiton puolella tuosta käsittämättömästä flunssa-kierteestä, joka on riepotellut minua kohta toista viikkoa! Täytyy kyllä jälleen muistutella itselleen, kuinka tulisi olla kiitollinen siitä, että saa olla terve ja että kehossa on energiaa toimia ja intoa tehdä asioita. Ja niinkuin sateen jälkeen tulee pouta, myös huonoa tuuria ja energiaa seuraa usein uudet puhtaat tuulet ja sen olenkin konkreettisesti huomannut tällä viikolla! Ihania uusia juttuja tulossa! Ehkä hieman jopa pelottavia, mutta varmasti ihania! 🙂 <3

Mutta nyt siihen flunssan nujerrukseen ja kehosta huolehtimiseen.  ’Olet mitä syöt’, sanotaan. En tiedä pitäneekö tuo sanonta paikkaansa, mutta voisin melkein sanoa ’Tunnet mitä syöt’, sillä ravinnolla on NIIN MIELETÖN vaikutus elimistön hyvinvointiin ja myös mielialaan. Uskon syvästi siihen, että mikäli haluamme elämämme onnistuvan, mielemme kukoistavan ja hyvinvointimme lisääntyvän, meidän olisi syytä pohtia mitä polttoainetta kehomme tankkaamme.

 

 

Kuinka ravinnerikas ravinto vaikuttaa kehoomme?

-Mieli kirkastuu, aivot toimivat tehokkaammin

-Painoakin saattaa tippua kilo tai kaksi, tai ainakin kehon koostumus muuttuu

-Energisyys lisääntyy

-Vastustuskyky kasvaa

-Iho ja hiukset voivat paremmin

-Suolisto voi paremmin

-Riski sairastua pitkäaikaissairauksiin vähenee

 

Yksi tämän viikkoinen aamiainen <3

Eat your vitamins!

-ANNAKOO

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like