single-image

Suussa sulava marjasmoothie Pohjolan marjat -sekoituksesta.

*Mainos Foodin.fi.* Olen kotimaisten marjojen suurkuluttaja. Nyt vihdoin olemme päässeet helmikuun lopulla siihen pisteeseen, että omat marjat, nuo suomalaisen metsän superfoodit loppuivat pakkasesta, mutta onneksi sain anopilta täydennystä, sillä marjoja meillä käytetään päivittäin. Aina ei kuitenkaan ole anoppi pelastamassa ja siltä varalta multa löytyy kaapista Foodinin Pohjolan marjat -marjajauhesekoitus. Koen marjojen päivittäisen käytön olevan yksi iso tekijä siinä, että minulla on erityisen hyvä vastustuskyky ja vaikka koko muu perhe oli juuri vatsataudissa, minä säästyin siltäkin! 😀

 

 

 

Pohjolan marjat -marjajauhesekoitus on täysin kotimainen tuote, joka sisältää seitsemää eri kotimaista marjaa kuivajauheena. Tuote on kotimainen niin raaka-aineita, valmistusta, kuin pakkaamistakin myöten, mikä on tietenkin ekologista ja järkevää. Yhdessä ruokalusikallisessa marjajauhetta on noin yhden desilitran verran suomalaisia marjoja ja tietenkin kaikki marjojen terveyshyödyt tiiviissä paketissa 🙂 Lisäksi marjajauheeseen on sekoitettu Bacillus coagulans-maitohappobakteereja suoliston hyvinvointia hellimään, joka on minusta iso plussa 🙂

Käytän marjajauhetta smoothien, puuron sekä jogurtin seassa ja tykkään ripauttaa sitä myös kotitekoisen raaka-suklaan joukkoon lisäämään suklaaseen ravinnerikkautta ja kirpakampaa makua 🙂 Sain myös hyvän vinkit tuttavaltani, joka kertoi että marjajauhe on super hyvä ottaa reissuun mukaan, kun pakastemarjojen kuljetus lähes mahdotonta! Niinpä! Tämän aion jatkossa tehdä itsekin.

Tänään jaan teille suussa sulavan marjasmoothien ohjeen, jonka voit hyvin valmistaa tästä marjajauheesta, mikäli pakkanen ammottaa sinullakin tyhjyyttään 😀

 

 

 

Suussa sulava marjasmoothie

3 dl soijajogurttia tai rahkaa

3 rkl Foodin vaniljaheraa

2 rkl Foodin Pohjolan Marjat marjajauhetta

1/2 banaani

1-2dl kauramaitoa ( riippuen kuinka juoksevaa smoothiesta haluat )

ripaus minttua

Surauta kaikki ainekset sekaisin blenderissä muutaman minuutin ajan. Koristele marjoilla

( tässä tapauksessa marjapussien jämillä, jotka sain pakkasesta kaivettua 😀 ).

 

Smoothiet ovat mun yksi varmasti käytetyin välipala / aamupala / iltapala ruoka, sillä ne ovat niin super helppoja ja nopeita tehdä, sekä voit todella helposti sisällyttää smoothieen ison läjän ravitsevia aineksia, kuten kasviksia, marjoja ja hedelmiä. Smoothiet ovat myös tosi helposti muunneltavissa jokaisen oman makumieltymyksen mukaan ja niihin on kiva kokeilla eri twistejä, mitä saat lisäämällä sitruunaa, minttua, puolukkaa, tai erimakuisia herajauheita. Suosittelen kokeilemaan!

 

 

 

 

PSST! Instagramissani on arvonta, jossa voit voittaa itsellesi tämän Pohjolan marjat -marjajauheseoksen. Arvon kolme kappaletta! Osallistua ennätät keskiviikkoon saakka.

 

Tämän viikon ajan voit myös käyttää hyödyksi koodia ANNAKOO20, jolla saat -20% kaikista Foodin.fi verkkokaupan tuotteista <3

 

Ihanaa alkavaa viikkoa <3

-Anna

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like