single-image

Herkullinen joulupuuro.

Ihanaa maanantaita <3

Tänään jaossa herkullistakin herkullisempi joulupuuro. Toivottavasti kaikilla oli rentouttava viikonloppua ja nyt voimme taas aloittaa uuden viikon uusilla energioilla ja ladatuilla akuilla. Itselläni viikonlopun yöt tuli nukuttua hieman huonosti viimeviikkoisten yövuorojen sotkeman unirytmin vuoksi, mutta nyt jo pikkuhiljaa uni taas maistuu normaaliin aikaan 🙂

 

Puuro on todella hyvä aamiainen, sillä se täyttää sopivasti ja pitää kylläisenä aina lounasaikaan saakka. Puurosta saa mukavasti kuituja ja puuro on super helppo ruoka mixattavaksi juuri sellaiseksi kuin haluat! Puuroon voi helposti sekoittaa marjoja, siemeniä, pähkinöitä, hedelmiä, hilloja, raejuustoa, hedelmäsoseita… Oikeasta mitä vaan keksii! Ripaus suolaa tai pieni voisilmä puuron seassa ja ai että! Talvisin puuro on myös ihana iltapala kylmänä ja lumisena päivänä, sillä se lämmittää mukavasti. Kesäisin käytän puuron seassa aina tuoreita marjoja, kun niitä on saatavilla, mutta talvella marjat ovat hieman työläitä kuljettaa repussa, sillä kaikki rasiat tuppaavat aina vuotamaan ja pian aamupyöräilyn päätteeksi saat kaivaa mustikat repun pohjalta.

 

 

Siksipä olenkin keksinyt aivan mielettömän hyvän puuro-yhdeistelmän, joka sopii oivasti näin Joulun alla nautittavaksi. Kyseessä on nimittäin arkinen aamupuuro Joulun maulla höystettynä.

Herkullinen Joulupuuro:

-Kaurahiutaleita

-Raejuustoa

-Omena

-Kanelia

 

Keitä puuro mikrossa tai kattilassa, sekoita joukkoon noin 80g raejuustoa, pilkottu omena ja päälle kanelia. Ai että. Nauti aamupuuro kanelin tuoman joulutunnelman ja ison kahvin kera mieluiten vielä hyvässä seurassa 🙂

 

 

PS. Omenat ovat super helppo kuljettaa repussa ilman että on rasioiden vuotoriskiä 😀

Mikä on teidän arki aamiainen? Tuleeko syötyä puuroa vai esimerkiksi leipää? Itselläni arki-aamun aamiainen on aina puuro raejuustolla ja jollakin makua antavalla lisukkeella ( marjat, omenat, hedelmät ) ja viikonloppuisin syömme kotona usein brunssin, munakkaita, smoothieita, sämpylöitä tai jotakin vähän spesiaalimpaa. Olen tunnetusti siis aamiaisia rakastava ihminen ja aamiainen on myös tunnetusti päivän tärkein ateria. Ja aamukahvi päivän tärkein juoma  😀

 

 

 

Tsemppiä kaikille tulevaan viikkoon ja ottakaa tämä puuro testiin! Ette varmasti tule pettymään <3 Toivotaan että saataisiin jouluisen puuron rinnalle vähän lunta maahan joulufiilistä nostamaan.

Ihanaa viikkoa!

 

 

-ANNAKOO

 

 

Löydät minut myös:

ig: anna.korhonen

snapchat: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

2 Comments
 1. HannaK. 7 vuotta ago
  Reply

  Toi on yks mun ympärivuotisista lempparikomboista puuron saralla! Vielä kun sulattaa puuron sekaan kookosöljyä/kookosmannaa niin maku kruunautuu, suosittelen 🙂

  • Anna Koo 7 vuotta ago
   Reply

   Moikka Hanna ja kiitos vinkistä! Täytyy testata tota kookosmannaa, sitä mulla ei olekkaan vielä kotona. Kookosöljyä sujautan aina aika-ajoin puuroon kun vaan muistan 🙂 Ihanaa joulunodotusta <3

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like