single-image

Sunnuntai safkaa.

Moikka. Tänään vietellään sunnuntaita, mutta näin lomalla tuntuu, että olisi koko ajan viikonloppu 😀 Tänään teimme (taas) lempiruokaani tortilloja! Super helppo, super nopea ja mikä tärkeintä -super maukas ja terveellinen ruoka. Parasta sunnuntaisin <3

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka arvostan ruuassa terveellisyyttä ja ravinnerikkautta; olen ehdottomasti sitä mieltä, että ruoka ei ole vain polttoainetta, vaan ruuan tulee maistua ja siitä kuuluu nauttia. Ruokailu itsessään on valtavan suuri osa elämäämme ja itse haluan panostaa ruuan laittoon kotona. Nyt fitnessmalli-kisan myötä olen pyrkinyt löytämään uusia, terveellisempiä vaihtoehtoja tuomaan makua muuten hieman tylsiin ja arkisiin ruokiin. Uusin tuttavuuteni on jalopeno! En ole koskaan ollut erityisen tulisen ruuan ystävä, mutta nykyään laitan jalopenoa kaikkeen 😀 Salaatitkin maistuvat paremmin tulisina! 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Uusi rakkaus <3

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Toinen hyvä vaihtoehto tulisille ruuille!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Avokado kuuluu jokapäiväseen ruokavaliooni <3 nam!

 

Jalopenon lisäksi tuliset kastikkeet ovat hyvä vaihtoehto tuomaan makua ruokaan. Ruokavalioni on perusterveellinen, mutta vielä en punnitse kaikkia aterioitani, ja lomalla kuuluu nauttia. Olemme lähdössä viikon kuluttua reissuun ja saa nähdä, miten ulkomailla onnistun tekemään hyviä valintoja. Ainakin tuoreita hedelmiä luulisi olevan paljon saatavilla! Loman jälkeen ruokavaliokin hieman tiukentuu, mutta siitä sitten lisää.

 

Rauhallista ja rentouttavaa sunnuntaita kaikille <3

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like