single-image

Eilisen karkkipäivän morkkis(ko) ?!

Moikka. Fitnessmallifinaaliin on nyt tasan seitsemän viikkoa aikaa! Huh, että aika menee nopeaa! Pari viime viikkoa olen ollut super kiireinen töiden, ja erään toisen projektin kanssa ja treenaamiselle on jäänyt naurettavan vähän aikaa, siihen nähden, mitä tällä hetkellä kuuluisi tehdä. Samoiten mieliteot ovat nostaneet päätä ja olen huomannut että herkut käyvät mielessä useammin, kuin normaalisti.

Siispä päätin, että mielummin, kuin lipsuisin totaalisesti ruokavaliosta ja suunnitelmistani, pidän ihan ihka oikean karkkipäivän ja IHAN HYVÄLLÄ OMALLA TUNNOLLA! 😀

Siispä suuntasin eilen alkuillasta Punavuoressa sijaitsevaan tunnelmalliseen Roobertin Herkkuun, mistä valitsin vain ja ainoastaan mun lemppari karkit. NAM!

 

karkkipäivä3

 

Illalla pidimme leffa-iltaa ja söin namuja ihan hyvällä omalla tunnolla, tietäen, että huomenna takaisin ruotuun 😀

No, mitä siitä herkuttelu illasta sitten seurasi? Ei todellakaan morkkista, tai syyllistä oloa, vaan JÄRKYTTÄVÄ vatsakipu! Ja mun namupussi oli todella NIIN PIENI, että eräs ystäväni olisi kutsunut sitä SUPER SÄÄLITTÄVÄKSI 😀 😀 Siis ehkä kaksikymmentä karkkia ja kropassa tuntui, kuin se olisi myrkytetty ! 😀 (ihan pieni liioittelu tähän väliin).

 

karkkipäivä1
Tämä kuva ei ole eiliseltä, mutta aikas hyvän näköinen silti 😀

 

Tämä ei kuitenkaan tullut mulle millään tapaa yllätyksenä, sillä olen nuoruudessani kärsinyt valtavista vatsakivuista, joista pääsin eroon vasta, kun jätin lisätyn sokerin pois/ vähensin sitä merkittävästi. Niin helppoa ja yksinkertaista. Tänä päivänä jopa ärsyttää, että ihmiset ovat kaiken maailman maidottomalla ja laktoosittomalla ja viljattomalla ja gluteenittomalla, ENNEN KUIN he ovat edes kokeilleet jättää niinkin yksinkertaista asiaa, kuin sokeri, pois. Se olisi, tai siis on – yksi helpoin tapa korjata suurin osa ihmisten vatsakivuista.

karkkipäivä2
Tässä on sallittu herkku, jolla voi herkutella myös arkena! Celsiuksen cola – mun ykkös lemppari! Tämä on vitaminisoitu kaloriton ja siis SOKERITON virvoitusjuoma. NAM!

 

No, summa summaarum. Sokeri ei siis ole millään tavalla hyväksi keholle. Mutta jos se lievittää stressiä ja tuo iloa pitää namupäivä silloin tällöin, vaikka juhlapäivänä – se kaikille suotakoon. Niin mäkin aion vielä finaalin jälkeen tehdä, vaikka sitten joudunkin kärsimään mahakivuista 😀 Ja ihan hyvällä omallatunnolla. Ilman morkkista 🙂 <3

Mut nyt kuitenkin lähden salille!

-Anna

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like