single-image

Proteiinipatukka välipalana – hitti vai huti?

*Kaupallinen yhteistyö Foodin.fi kanssa. Proteiinipatukka mielletään usein sokeriseksi, tunkkaiseksi ja pahanmakuiseksi välipalaksi, joka ei varsinkaan sisällä mitään luonnon aineksia. Haluan nyt kumota tämän väitteen, sillä ihana yhteistyökumppanini Foodin lanseerasi viimevuonna valikoimaansa proteiinikollageenipatukat, jotka minäkin nappasin oman ravitsemukseni tueksi.

Miksi valita proteiinipatukka?

Olen pääsääntöisesti sitä mieltä, että ravitsemus tulisi koostua oikeasta ruuasta, puhtaista raaka-aineista ja oikeista aterioista, mutta varsinkin nyt lapsen saamisen myötä ateriavälit herkästi venyvät, aikataulu pettää ja nälkä yllättää varsinkin kauppareissulla, kaupungilla ja bussissa. Silloin hyvä vaihtoehto välipalaksi on mielestäni laadukas proteiinipatukka, sillä se säilyy loistavasti hoitolaukun pohjalla, eikä vaadi kylmäsäilytystä.

Proteiinipatukkamarkkinat ovat valtavat ja tarjontaa on yllin kyllin, jonka vuoksi kannattaa olla valppaana, minkälaisia tuotteita välipaloina suosii. Foodinin kollageeniproteiinipatukat on valmistettu ainoastaan luonnon raaka-aineista ja ne sisältävät runsaasti pähkinöitä ja siemeniä, sekä niiden sisältämiä hyviä rasvoja. Näissä patukoissa ei ole lainkaan lisä-, säilöntä- tai makeutusaineita ja ne ovat täysin maidottomia sekä gluteenittomia. Koostumus on granolamaisen rapea ja makeutukseen on käytetty tavallisen sokerin sijaan kookossokeria. Mikä parasta, yksi patukka sisältää 6,5-7,5 g erittäin laadukasta saksalaista grass-fed kollageenia, joka kattaa koko päivittäisen kollageeninsaanti suosituksen! Patukat sisältävät runsaasti myös suolistoa helliviä maitohappobakteereja, joten ne ovat lisäksi vatsaystävällisiä.

 

 

Makuja näistä kollageenipatukoista löytyy kolme erilaista: inkivääri – lime, manteli – merisuola, sekä karamelli – kaneli. Minulta monesti kysytään suosikkimakuani näistä kolmesta, mutta en todella pysty päättämään, sillä nämä ovat kaikki todella hyviä ja menevät minulla ihan helposti kahvileivän korvikkeena 😀 Jos yksi olisi pakko päättää, olisi se manteli -merisuola. Foodinilta löytyy näiden proteiinipatukkojen lisäksi myös granolapatukoita, jotka toimivat samalla tavalla  hyvänä välipalana kiireen yllättäessä.

Sanoisin siis otsikkooni viitaten, että välipalana proteiinipatukka on hitti, mikäli patukan valinnan osaa tehdä oikein ja järkeväsi 🙂 Itselläni proteiinipatukka on kuitenkin kiireen keskellä pelastava välipala, ei päivittäinen aterian korvike, mutta mikäli käytät proteiinipatukkoja päivittäin, tulisi sitä suuremmalla syyllä valita ravintoarvoiltaan paras mahdollinen tuote ja se on ehdottomasti tämä kollageeniproteiinipatukka 🙂

 

 

Mun mielestä nämä patukat ovat niin hyviä, että niillä voi helposti korvata kahvileivän 😉 <3

 

Oletko sinä jo maistanut jotakin näistä mauista? Mikä oli suosikkisi?

 

Jos sinulla on tarvetta täydentää proteiinipatukka -varastoasi, tai muita superfoodeja saat nyt

Foodinin tuotteet heidän verkkokaupastaan -20% hintaan koodilla: ANNAKOO20.

Koodi voimassa 12.2.19 saakka <3

 

PSST! Instagramissani @annaelinaoinonen on tämän viikkoa arvonnassa 50€ arvoinen lahjakortti Foodinin verkkokauppaan 😉

 

Ihanaa viikkoa kaikille <3

 

-Anna

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like