single-image

Keventäen kevääseen herkuttomalla tammikuulla.

Joulu on juhlittu ja jouluherkut alkoivat ainakin täällä tökkiä jo ennen itse aattoa 😀 Siksipä ajattelin innostaa kaikkia lähtemään kanssani keventäen kevääseen ja ottamaan vastaan Herkuton Tammikuu -haasteen! Herkuton Tammikuu on itselläni jo neljättä vuotta perinteenä ja se on hauska ja terveellinen tapa aloittaa alkava vuosi keventäen ruokavaliosta ylimääräisen hötön pois.

Kannatan yleisesti kohtuu kaikessa -periaatetta, mutta Herkuton Tammikuu on mielestäni mukava tapa aloittaa vuosi keveästi ja katkaista Joulun suklaaherkuista muodostunut sokerikoukku. Herkuton Tammikuu antaa mukavasti buustia kevään treeneille ja itselleni ainakin ruokavalion siistiminen lisää treenimotivaatiota ja lisää muutoinkin jaksamista arkeen ja omaan vointiin.

Oletko siis mukana haasteessa?

Jätetään Tammikuun ajaksi kaikki ylimääräinen höttö ruokavaliosta pois ja syödään tavallista, puhdasta ja ravitsevaa ruokaa. Tämä ei siis missään nimessä ole dieetti, tai laihdutuskuuri, vaan ruokavalion siistiminen, joka buustaa mukavasti aineenvaihduntaa ja lisää energiatasoja pimeän talven aikana 🙂 Voisin tammikuun aikana jakaa teille muutamia reseptejä kevyempään ruokaan jos kiinnostusta on 🙂

Itselläni Herkuton Tammikuu tarkoittaa käytännössä sitä, että karkit jää kauppaan, töissä jätän leivokset muiden syötäväksi ja minimoin sokerin käytön muutoinkin. Herkuttoman Tammikuun aikana panostan muutoinkin aterioiden säännölliyyteen ja siihen että esimerkiksi töissä mukana on aina hyvät ja ravitsevat eväät. Tällä periaatteella itselläni tulee aina kuin huomaamatta lisättyä vihannesten, kasvisten ja marjojen määrää ruokavaliossa ja treenikin maistuu paremmalle ruokavalion ollessa kunnossa.

 

Kuka on mukana Tammikuisessa Herkkulakossa? 🙂

 

PS. Nämä ihanat treenivaatteet -20% hintaan Yvette.fi -verkkokaupasta koodilla: ANNAKOO20.

 

-ANNAKOO

 

Löydät minut myös:

ig: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like