single-image

Lemppari puuro. Tähän ei voi kuin rakastua.

Reipasta viikon alkua <3 Ajattelin tänään alkavan viikon kunniaksi laittaa jakoon puuroreseptin, johon ei voi kuin rakastua.

Moni blogiani pitkään seurannut tietääkin, kuinka olen henkeen ja vereen puuroihminen ja puuro onkin lähes poikkeuksetta aamiaispöydän ykkönen. Olin tuossa taannoin vierailemassa rakkaan ystäväni luona ja ilokseni sain rakkaudella valmistetun ’spesiaali-puuron’ kahvin kera nenäni eteen aamuisin. Ja onneksi sain, sillä PUURO OLI TAIVAALLISTA! <3

En ymmärrä, miten kukaan kokki kolmonen voi keksiä näin herkullisen puuron! Ja vaikka parasta puuroa ever onkin mummolassa lapsena saatu mummon keittämä puuro voisilmällä, nousi tämä Turun tytön taideteos heti kovana kakkosena meikäläisen lempparipuuro listalle!

Lempparipuuron resepti:

-n. 2 dl vettä

-n. 1,5 dl kaurahiutaleita ( itse käytän neljän viljan puuroa)

-n. 1 dl munan valkuaista ( Laitilan proegg valkuainen )

-n.2rkl Fastin Cookies and Cream heraa

-valitsemiaan marjoja kourallinen

 

Kaikki mitä tarvitset. Valkuaiset korvattuna raejuustolla.

 

Heitä vesi, kaurahiutale ja munanvalkuainen keskenään syvälle lautaselle ja surauta mikrossa pari minuuttia. Mikäli ehdit, voit keittää tietenkin myös kattilassa! Sekoita joukkoon hera ja marjat. Ja sitten vain nauti 🙂 <3

TÄYDELLISTÄ puuron seassa <3

 

Itse käytän kotona munanvalkuaisen sijaan raejuustoa, mutta valkuainen sopii tähän puuroon paremmin. Määrät ovat noin -määriä, sillä oma tekemästäni ei tullut läheskään yhtä hyvää koostumukseltaan, kuin ystäväni tekemästä, mutta harjoittelemalla varmasti oppii 😀

 

Maukkaita puuro-hetkiä <3

 

-ANNAKOO

 

Löydät minut myös:

ig: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO

2 Comments
 1. Susanna 7 vuotta ago
  Reply

  Oon itsekin puuron ystävä henkeen ja vereen, mutta ne kerrat kun oon kokeillut heraa sinne sekaan, oon saanut lähinnä vakavia aamupalatraumoja 😀 Mut puddingjauheet sen sijaan sopii mun mielestä paremmin, silloin puuro toimii kylmänäkin!

  • anna 7 vuotta ago
   Reply

   Sit sun on pakko kokeilla tätä! Tämä toimii ja menee ihan kevyestä herkusta! 🙂 Puddingitkin on kyllä 10. 🙂 Ihania kesäpäiviä <3

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like