single-image

Mieletön vitamiinipommi!

 

Tänä aamuna heräsin kurkku hieman kipeänä ja nenä tukossa. APUA! En halua syysflunssan iskevän juuri nyt, kun mulla on mielettömästi tekemistä ja projekteja meneillään! Aloitinkin aamuni samoin tein taistelulla alkavaa flunssaa vastaan ja valmistin itselleni mielettömän vitamiinipommin! Varmaan jokainen tietää, että täyttääksesi vitamiinivarastosi; tulee päivittäin syödä runsaasti vitamiinejä sisältää ravintoa, mutta varmaan harva tietää, että tulehdustilassa tai infektiossa, voivat solusi tarvita jopa kymmenkertaisen määrän C-vitamiinia! Nyt mä aloitin syömään niitä siis varastoon. Katsotaan saanko estettyä flunssan tulon! 😀

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vitamiinipommini sisälsi tällä kertaa: omenaa, banaania, kiiwiä, avokadoa, persikkaa, mangoa, sekä appelsiinin ja limen mehua. Lisäsin sekaan myös lorauksen vettä koostumusta löysyttämään.

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kyseinen smoothie sisältää runsaasti mm. näitä vitamiinejä: A, B, C, E ja K.

 

Lisäksi useissa hedelmissä on runsaasti hyviä hivenaineita, kuten kaliumia, kalsiumia, rautaa, fosforia sekä magnesiumia.

Hedelmät eivät kuitenkaan sisällä lainkaan D-vitamiinia ja suomalaiset kärsivätkin tietämättään kroonisesta D-vitamiinin puutoksesta. Suosittelen kaikille siis D-vitamiinin ottamista suoraan purkista! Läpi vuoden!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kaupasta ei (taaskaan) löytynyt mangoa, joten fuskasin hieman ja laitoin mangon sijaan mango-sosetta. 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pieni surautus ja juoma on valmis vaikka mukaan otettavaksi!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
AHH! TAIVAALLISEN HYVÄÄ! <3

 

Muistakaahan syödä vitamiineja purkin lisäksi myös suoraan hedelmistä!!! Yritetään yhdessä välttää tänä vuonna syysflunssa ja nostetaan hieman energiatasoja ennen pimenevää syksyä! Hauska juttu muuten, että minusta on kaikesta huolimatta ihana kun illat viilenee ja syksy saapuu <3

-Anna

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like