single-image

THULE CHARIOT SPORT 1 -RATTAILLA MAKSIMOIT HYÖTYLIIKUNNAN JA URHEILET MYÖS LAPSIARJESSA.

*Kaupallinen yhteistyö: Thule.com kanssa. Jos minun pitäisi valita paras hankinta aktiiviselle lapsiperheelle se olisi EHDOTTOMASTI Thule Chariot Sport -rattaat. Nämä urheilullisen lapsiperheen pelastukset taipuu niin kävelyyn, juoksuun, pyöräilyy, kuin hiihtoonkin ja meidän perheessä niitä käytetään valehtelematta päivittäin!

Olen aikaisemminkin kertonut, kuinka ennen lapsen saamista stressasin siitä, miten pystyn pitämään aktiivista treenaamista yllä, kun kotona asuukin pieni touhottaja, joka vaatii jakamattoman huomioni. Yksi pelastus on ollut ajankäytön maksimointi ja päiväuniajat ja toinen liikunnallisen arjen takaaja on ollut hyötyliikunnan lisääminen sekä kunnolliset juoksurattaat!

 

Nyt lapsen ollessa jo taaperoikäinen, aloitamme lähes joka päivämme pyrälenkillä leikkipuisoon. Pyöräilemme siksi, sillä halusimme laajentaa reviiriä niin, ettei lähimmät leikkipuistot käy liian tylsiksi ja samalla äiti saa pienen aamulenkin ja sykkeiden nostatuksen, kun matkaa taitetaan hieman pidempi määrä ja välillä kävely vaihtuu pyöräilyyn 🙂 Pyöräillä rakastamme muutoinkin ja etenkin tänä kesänä, kun julkisten käyttöä on halunnut maailman tilanteen vuoksi vältellä, olemme tehneet tosi paljon päiväretkiä pyörällä. Ihan super helppoa, kun lapsen voi napata pyöräkärriin matkaan ja pidempikin matka taittuu rattoisasti ja nopeasti. Päivän tavarat saa Thule Sport -mallissa takana olevaan tilavaan matkaboksiin mukaan ja kyytiin voi napata myös kävelyrenkaat. Kävelyrenkaiden avulla pyöräkärri muuntautuu parissa sekunnissa rattaiksi, eli voit lopullisessa kohteessasi edetä myös jalan. En voi liioin korostaa, kuinka mahtava tämä ominaisuus on! Miettikää! Pyöräilet vaikka Korkeasaareen ja siellä voit nakata pyörät parkkiin ja jatkaa saari kierroksen kävellen. Ihan mieletöntä. Yhtä kätevää on napata juoksurengas matkaan ja pyöräillä juoksulenkille vähän kauemmas, uusiin maisemiin 🙂 Tätä me harrastettiin tänä kesänä tosi paljon 🙂

 

 

Pyöräilyn ja kävelyn lisäksi käytämme ratasta viikottain perheen yhteisiin juoksulenkkeihin. Tämä on meidän koko perheen yhteinen harrastus ja oikeasti ilman näitä Thule Chariot Sport -rattaita, ei meidän yhteiset juoksulenkit onnistuisi. Me emme ole vieläkään palkanneet lapsenvahtia ja vaikka palkkaisimme, en usko, että käyttäisimme tuota aikaa lenkkeilyyn, vaan ilman näitä rattaita, olisi meidän pitänyt jättää rakas yhteinen harrastuksemme ja juosta aina eri aikaan. Tämä on siis ollut myös parisuhteen ja yhteisten harrastusten kannalta ihan maailman paras hankinta! On myös kiva, että lapsi jo pienestä pitäen tottuu olemaan urheilussa mukana ja heti kun Robert oppii ajamaan potkupyörällä, saa hän ehdottomasti lähteä lenkille potkien mukaan! 🙂

Thule merkkinä on hyvin tunnettu laadukkaista tuotteistaan ja erityisesti niiden kestävyydestä. Alun perin Thule tunnetaankin auton lisäosien (kuten suksiboksien) valmistajana ja voisin melkein väittää, että pyörkärryistä Thulen tuotteet ovat markkinoiden laadukkaimpia. En tiedä YHTÄÄN perhettä, ketkä olisi katuneet pyöräkärrin hankintaa, vaan päin vastoin! Kaikki tuntemani perheet, jotka ovat Thulet itselleen hankkineet, ovat aivan yhtä rakastuneita niihin, kuin minäkin! 😀

Thule Chariot Sport -mallin voit halutessasi hankkia myös tuplana ja aivan perheen pienimmille (ihan vauvoille) on saatavilla myös vauvan lisäosa, jossa vauvakin pysyy tukevasti kyydissä. Muutoin valjasosat sopivat lapselle, joka osaa istua ( n.6kk eteenpäin). Thule Chariot Sport -mallissa renkaat ovat super hyvin jousitetut, mikä takaa tasaisen kyydin lapselle, ohjaustangosta löytyy käsijarru (mikä helpottaa juoksua alamäessä) ja rattaisiin on erinomaisia lisäosia, kuten uv suoja, sadesuoja, lämpöpussi ja suojapressu. Voin täydestä sydämestäni suositella näitä rattaita ihan kaikille lapsiperheille.

Nyt vaan peukut pystyyn, että saamme talvella Helsinkiin sellaiset kelit, että pääsemme testaamaan myös hiihto-ominaisuutta. Siitä tulee varmasti ihan super hauskaa sekä äidille, että lapselle! 🙂

 

 

Mikä parasta! Nyt teillä on mahdollisuus hankkia nämä Thule Chariot Sport -rattaat AT – Lastenturvalta -10% hintaan koodilla: ANNAELINAOINONEN10. Koodi toimii kaikissa AT – Lastenturvan liikkeissä, että verkkokaupassa ja se toimii KAIKKIIN normaalihintaisiin Thulen tuotteisiin!

( Koodi on voimassa viikon ajan, 17.9.2020 saakka).

Mikäli sinulla tulee mitä vain kysyttävää, laita minulle viestiä tai sähköpostia 🙂

Josko nyt olisi teidänkin aika helpottaa yhdessä liikkumista ja panostaa tähän mielettömään, aktiivisen perheen pelastukseen! 😉

Ihania lenkkihetkiä <3

-Anna

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like