single-image

Nopea Hiit-treeni buustaa aineenvaihduntaasi.

Energistä vuoden viimeisen päivän aamua kaikille! Mikäli treeniin ei aina ole rutkasti aikaa käytettävänä; nopea hiit-treeni voi olla avuksi. Hiit treeni on nopeatempoinen sykettä nostattava, lyhyt treeni jonka aikana keho laitetaan työskentelemään niin, että jälkipoltto saattaa jatkua vielä monta tuntia treenin jälkeen. Hiit-treeni on oiva treeni kiireiseen päivään tai punttisalin jälkeen tehtäväksi lisäbuustiksi.

Hiit treenin ajatuksena on saada kroppa työskentelemään maksimi-alueilla, lyhyillä palautuksilla intensiivisen treenin aikana, jonka jälkeen tehdään pieni palauttelu. Vaikka treeni kokonaisuudessaan kestäisi noin 15-20 minuuttia, jatkuu sen jälkipoltto vielä useita tunteja treenin jälkeen korkean kuormittavuuden takia. Itse suosin hiit-treenejä silloin, kuin pitkäkestoisille aerobisille rasvanpolttolenkeille ei viikosta vain löydy tunteja. Tällöin tehokas hiit on hyvä vaihtoehto.

 

 

 

TEHOKAS 15 MIN HIIT-TREENI KUNTOPYÖRÄLLÄ:

Lämmittele 2 minuuttia sykettä nostattavasti.

30 sek spurtti niin lujaa kuin lähtee. Maksimisykkeillä.

2 min palautus. Syketason tulisi laskea noin 120-130 tasolle.

30 sek spurtti niin lujaa kuin lähtee.

2 min palautus.

30 sek spurtti.

2 min palautus.

30 sek spurtti.

2 min palautus.

30 sek spurtti.

2 min palautus.

 

Tee siis palauttelujen lisäksi yhteensä viisi spurttia, jolloin kovennat tehoja ja vauhtia niin kovaksi että joudut työskentelemään lähellä maksimiasi. Sykkeet saavat ja pitää nousta ja spurtin tulee olla niin kova, että 30sek kuluttua olet ’aivan loppu’, eli tee spurtit täysillä!

Hiit on siitä kiva treeni, että sen voi hyvin tehdä polkien pyörää, soutaen, juosten, uiden tai hiihtäen tai vaikka crossarilla. Kokeile ihmeessä ja anna hien virrata! Tässä treenissä saa laittaa kaikki paukut peliin ja antaa kaikkensa! 🙂

 

Tehokkaita treenihetkiä!

 

PS. Yvette.fi -treenivaatteet vielä tänään täältä -20 % hintaan koodilla ANNAKOO20.

 

-ANNAKOO

 

Löydät minut myös:

ig: anna.korhonen

facebook: ANNA.KORHONEN

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like