single-image

KESÄ 2020 ON PELASTETTU – PYÖRÄKÄRRY MAHDOLLISTAA ULKONA LIIKKUMISEN

*Kaupallinen yhteistyö Thule.com. Thule Chariot Sport 1 – pyöräkärry on todellinen kesän 2020 pelastaja! En tähän hätään ja maailman tilanteeseen keksi yhtään parempaa hankintaa lapsiperheeseen, kuin kevyt ja näppärä pyöräkärry, jonka turvin koko perhe pääsee tekemään ihania kesäretkiä yhdessä <3 Tämä samainen pyöräkärry on ollut meidän perheen pelastaja myös yhdessä urheiluun, sillä pyöräkärry muuntautuu muutamassa minuutissa kevyeksi kävelyrattaaksi, juoksurattaaksi, tai hiihtoboksiksi, jonne saat lapsen ( tai lapset) kyytiin myös laduille. Jos minun pitäisi valita yksi aktiivisen perheen lastentarvike, se olisi Thule Sport 1 tai vastaava Thulen malli 🙂

Meidän perheen yhteisiin harrastuksiin kuuluu pitkät juoksulenkit koko perheen voimin ja Robert ollaan kätevästi saatu lenkille mukaan Thule Sport 1:n ansiosta. Juoksu -ominaisuudestä pääset lukemaan lisää täältä. Hän on istunut sielä aina 6kk ikäisestä lähtien ja viihtyy rattaissa mainiosti!  Rattaiden painokapasiteetti on 34kg eli menee ehkä noin 5 vuotiaaksi asti 🙂 Juoksurattaisiin saa tarvittaessa lisäosana myös vauva -tuen, joka sopii jo 1-10 kuukauden ikäiselle. Robbesta on parasta bongailla autoja, ihmisiä ja etenkin koiria, joita lenkkipolulla tulee paljon vastaan 🙂 Viime viikolla minulla oli epämääräistä lonkkakipua, joten päädyttiin siihen, että mieheni lähti lenkille juosten ja me lähdettiin Robertin kanssa mukaan pyöräkärryn voimin. Kokeilin tuolloin ensimmäistä kertaa tätä Thule Spor 1 -pyöräkärryä ja sehän todella oli juurikin niin kätevä ja näppärä, kuin olin ajatellutkin!

 

Tämä juoksuratas muuntautui muutamassa minuutissa pyöräkärryksi.

 

Sitä riemun määrää kun kesän pyöräretket mahdollistuu koko perheen voimin <3

 

ASENTAMINEN:

Jännitin asentamista etukäteen, sillä tällaiset jutut ovat mun inhokkeja, mutta tuhraan! Asentaminen oli todella yhden mutterin irroituksen ja takaisin kiinnityksen päässä ja senkin hoiti lopulta mun mieheni :D, eli pyöräkärryn asentamiseen meni aikaa noin 5 minuuttia ja koko setti oli kiinni pyörässä juuri niinkuin kuuluukin. Thulen pyöräkärryn paras ominaisuus on mielestäni juurikin tämä monikäyttöisyys. Edellisen lenkin juoksurattaat muuntautuivat muutamassa minuutissa pyöräkärryksi ja lajia pystyy vaihtamaan vaikka lennosta, sillä eri osille löytyy myös kärrystä itsestään säilytyspaikat. Isot pisteet tästä kokoamisen näppäryydestä Thulelle! Olisi todella puuduttavaa, mikäli kärryjen kokoamiseen menisi tolkuttomasti aikaa lenkille lähtiessä. Luulen tämän olevan yksi suurin syy sille, miksi juuri Thulen juoksurattaat ja pyöräkärryt ovat niin suosittuja. Monipuoliset toiminnot, mahdollisuudet moneen eri lajiin ja erittäin simppelit kasausmahdollisuudet, tietenkin kestävyyttä ja turvallisuutta unohtamatta.

 

 

 

KÄYTTÖ:

Valehtelisin, jos sanoisin, ettei pyörällä ajaminen tunnu yhtään raskaammalta, kun perässä on pyöräkärry, mutta tottakai se tuntuu erilaiselta, kun jo itse lapsen painosta tulee 10 kiloa lisäpainoa. Parasta tässä kuitenkin on se, että Thulen kärryt itsessään ovat ihan mielettömän kevyet (12-14kg), joten suurin paino tässä kärryssä tulee kuitenkin loppujen lopuksi lapsen painosta. Thulen kärryt ovat myös pyöräkärryjä vertailtuani sieltä kevyimmästä päästä. Uskaltaisin melkein väittää, että suuret ilmakumirenkaat ja takarenkaiden erinomainen jousitusmahdollisuus ovat myös markkinoiden parasta laadultaan ja näin ollen keventävät pyöräilykokemusta 🙂 Toki paino lisääntyy, mitä enemmän painolastia (eli lapsia :D) on kyydissä, eli jos mukana on kaksi lasta, on ajokokemus varmasti taas hieman eri. Kärryn kanssa pystyy kuitenkin ajamaan täysin normaalisti, eikä ylämäetkään tuottaneet ongelmia. Ainoastaan jyrkässä kivisessä metsäpolussa ( testasin kärryä myös maastossa) pyörän takarengas alkoi sutia, mutta se korjaantui sillä, kun ajo-asennon vaihtoi seisovasta istumaan ja ajoi istuen pienillä vaihteilla 🙂 Harva ehkä peruskäyttöön kaipaakaan tällaisia extreme -ominaisuuksia pyöräkärryltä, mutta ompahan testattu, että niihinkin olosuhteisiin Sport 1 soveltuu vallan mainiosti!

Ensimmäisen ajon aikana meni hetki totutellessa, ennen kuin hahmotin miten kärry kääntyy, liikkuu ja kuinka leveä se todellisuudessa on. Hetken ajamisen jälkeen sain onnekseni todeta, että kärry on todella näppärä, kääntyy jyrkemmissäkin mutkissa, eikä todellakaan ole niin leveä, mitä kuvittelin 😀 Päinvastoin! Mahduttiin helposti Robbarin kanssa kurvailemaan pienistäkin raoista ilman, että renkaat oli lähelläkään osua minnekään. Tämä on varmasti tottutelukysymys ja muutaman ajon jälkeen homma sujuu meiltä jo kuin vanhalta tekijältä 🙂 Toki Sport 2 on hiukan yksilömallia leveämpi ja siinä tulee ottaa huomioon myös leveyssuunnan vievä tila.

 

Suuret ja jousitetut ilmakumirenkaat takaavat lapselle mukavan kyydin 🙂 Iso tavaraboksi on kätevä paikka kuljettaa eväitä tai retkikamppeita 🙂

 

OMINAISUUDET:

Sen lisäksi, että Thule Sport -malli muuntautuu sekä kävelyyn, juoksuun, pyöräilyyn, että hiihtoon, on se myös todella kätevä laittaa kasaan ja napata mukaan reissuun auton takakonttiin. Takarenkaat irtoavat yhdestä napin painalluksesta ja kahta lukitusnappia painamalla koko ratas taittuu hyvinkin pieneen tilaan ja mahtuu ainakin meidän normaalikokoisen henkilöauton takakonttiin oikein näppärästi.

Thule Sport 1 pyöräkärrystä löytyy luonnollisesti sadesuoja, sekä aurinkosuoja ja säilytyskangas on mahdollista hankkia lisäosana, mikäli kärryä on tarve säilyttää ulkotiloissa. Thulelta löytyy myös pyöräkärryyn suunniteltu lämpöpussi, mutta viisipistevaljaisiin me olemme käyttäneet myös kotona valmiiksi löytyvää lämpöpussia, joka sopii viisipistevaljaisiin 🙂

Se, miksi valitsimme pyöräkärryn pyöräistuimen sijasta johtuu Thule Sport 1:n monipuolisesta muuntautumiskyvystä. Käytämme sekä juoksu, että pyöräily -ominaisuuksia arjessamme viikottain, enkä voisi kuvitella enää arkea ilman näitä Thulen rattaita. Pyöräkärry on mielestäni myös pyöräistuinta valtavasti miellyttävämpi ja turvallisempi ratkaisu lapselle, sillä pyöräistuimessa ei ole minkäänlaista tuulen/ sateen suojaa, eikä lapsi välty kolhuilta, mikäli aikuinen kaatuu pyörällä. Thulen pyöräkärryssä lapsi on kuitenkin kärrykopan sisällä viisipistevaljaissa kypärä päässä, joka on huomattavasti onnettomuuksia ajatellen turvallisempaa. Pyöräkärryssä on kuitenkin ehdottoman tärkeää käyttää huomioviiriä aina pyöräillessä, sillä kärry on tietenkin pyörän takana ja pyöräilijää selkeästi matalemmalla korkeudella, joten sen täytyy näkyä selkeästi myös liikenteessä. Turvallisuutta pyöräkärryssä lisää sen takavalot sekä heijastimet, jotka näyttävät kärryn selvästi myös pimeässä liikkuville.

Thule Sport 1 -pyöräkärrystä löytyy taka-osiosta tilava tavaratila, jonne voi helposti napata eväät matkaan päivän retkelle 🙂 Myös sisäboksista löytyy pienet taskut, jonne voi halutessaan laittaa lapselle vaikka juomapullon tai lelun mukaan. Lapsen nukahtaessa, kärryn saa kätevästi yhdellä kädellä säädettyä kevyeen makuu-asentoon, jossa lapsen on mukavampi nukkua. Spor 2 -mallista löytyy luonnollisesti nämä kaikki vastaavat ominaisuudet.

Thule merkkinä on tunnettu kestävyydestään ja korkeasta laadustaan. Alunperin Thule -merkki on tullut tunnetuksi auton lisäosien, kuten kattotelineiden myyjänä ja sittemmin laadukkaiden, sporttisten lastenrattaiden valmistajana. Thule merkkinä on varmasti erittäinkin tuttu kaikissa urheilullisissa lapsiperheissä. Voin käsi sydämellä kertoa, etten ole hetkeäkään katunut päätöstä hankkia Thule Sport 1 -rattaita ja aiomme ehdottomasti hankkia Sport 2:sen, mikäli meillä joskus tarvetta tuplarattaille tulee.

 

 

 

JA NYT SE TEIDÄN KAUAN PYYTÄMÄ JA ODOTTAMA ALEKOODI! <3 🙂

 

Seuraavat kaksi viikkoa saat KAIKKI Thule tuotteet -10% hintaan A -T Lastenturvan liikkeestä, tai verkkokaupasta koodilla ANNAKOO.

 

( Koodi voimassa 17.5.20 saakka ja se koskee normaalihintaisia Thulen tuotteita. )

Haluan vielä listata teille tähän kaikki omat ehdottomat suosikkini Thulelta, jotka löytyvät A -T Lastenturvalta:

 

JA TÄMÄN LISÄKSI:

Koska tiedän, että niin moni teistä on hankkimassa Thulen Chariot Lite 2 -mallia, sain teille vielä toisen alekoodin: ANNA20, jolla saatte -20€ alennusta Chariot Lite 2 -mallin ostoksesta 🙂

Chariot Lite 2 -pyöräkärry on tällä hetkellä A-T Lastenturvalla tosi kovassa alennuksessa 599€ ( ovh 799,95€), ja tämä on myös hyvä, mutta hieman edullisempi malli verrattaen Thule Sport -malliin, joka meiltä kotoa löytyy. Ominaisuudet tässä kärryssä ovat miltei samat ja tämä sopii varsinkin arkikäyttöön erinomaisesti! Nyt sinulla on siis mahdollisuus hankkia tämä Lite -mallin pyörökärry hintaan 579€!!!

( Myös tämä koodi voimassa 2vko).

 

Iloinen pyöräilijä 🙂

 

 

Nyt ei tästä kesän aloitus paljoa parane! Pyöräkärry alle ja koko perhe retkelle! Mikä olisikaan parempi aloitus kesälle 2020, kuin perheen yhteinen laatuaika urheilun parissa 🙂 <3

Ihanaa viikkoa.

-Anna

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like