single-image

Hanki kevään treenivaatteet säästeliäästi!

Mahtavaa torstaita!

Onko täällä muitakin, jotka rakastaa shoppailua? 😀 Vaikka itse rakastan shoppailua ja vaatteita, en kuitenkaan halua olla päätön ostosten tekijä ja käyttää rahojani tyhmästi ja turhaan. Olen iän myötä oppinut ostamaan asioita viisaasti ja harkiten ja oikeaan tarpeeseen.

Ilokseni olen viimein löytänyt myös viisaan tavan shoppailla netissä, nimittäin Bonuswayn! Bonuswayn kautta shoppaillessasi kirjaudut kauppoihin Bonuswayn verkkosivun kautta ja ostat lempituotteesi lempikaupoistasi saaden bonusta ostoksistasi! Siis mieletöntä! Ostoksesi siis kerryttävät rahaa, joka lopulta palautuu takaisin tilillesi, kun rahaa on kertynyt 15 euroa 🙂

Ajattelin nyt jakaa teille TOP 5 -lempikauppani Bonuswayn kaupoista.

 1. Nelly.com
 2. Zalando
 3. Boozt.com
 4. Junkyard
 5. Bubbleroom

 

 

Kävin itse kurkistamassa kevään muotia ja erityisesti silmääni miellyttää kaikki pastillinsävyt treenivaatteissa! Ja mitä ihania värikkäitä uusia Niken lenkkareita onkaan kaupoissa! Kevät-auringon paistaessa tulee väkisinkin selattua myös ihania liehuvia paitoja ja kauniita mekkoja. Onneksi Bonuswayn kaupat ovat niin monipuolisia ja liikkeitä löytyy jopa yli 900 erilaista, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin 🙂

Saat nyt ensimmäisen ostoksesi yhteydessä 10€ lisäbonuksen, kun teet tilauksesti täältä!

Ihanaa viikkoa <3

-ANNAKOO

 

*Kyseessä kaupallinen yhteistyö.

4 Comments
 1. Jennica 7 vuotta ago
  Reply

  Moikka! Ootko ajatellut tekeväsi kysymyspostausta lähiaikoina? Oon uusi lukija ja sellainen ois kiva, niin saisi ”tutustua” suhun paremmin lukijana. 🙂 Ja esim. viikon ruoka- ja treenipäiväkirja ois tosi kiva kans. Olin muuten yllättynyt kun luin, että oletkin ”jo” 25-vuotias, sillä näytät mielestäni paljon nuoremmalta (hyvällä tavalla siis!). 😀

  • annakoo 7 vuotta ago
   Reply

   Moikka Jennica! Tuota kysmyspostausta on paljon kyselty ja sellainen onkin ensi kuussa luvassa! 🙂 Myös ruoka ja treenivinkkejä koitan jakaa tiheämpään tahtiin 🙂 Ihanaa, että olet löytänyt tiesi tänne bogini pariin ja laita vaan jatkossakin reippaasti toivepostauksia, pyrin toteuttamaan niitä mahdollisimman paljon! 🙂 Ja KYLLÄ! Olen JO 25 -vuotias! 😀

   Ihanaa viikonloppua <3

 2. Elina 7 vuotta ago
  Reply

  Moikka! Eksyin sun instagramiin ja sitä kautta blogiin mutama päivä sitten, ja pakko sanoa että oot kyllä sellanen inspiraation lähde että! 🙂 Millä kameralla muuten kuvaat? 🙂

  • annakoo 7 vuotta ago
   Reply

   Voi ei Kiitos Elina <3 Mahtavaa, että olet löytänyt tiesi tänne <3 🙂 Mulla on Olympus pen 6 käytössä blogi-kuvissa 🙂 Tosi hyvä näin arkikäytössä, suosittelen! 🙂 -Anna

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like