single-image

Ensimmäinen äitienpäivä.

Ihanaa äitienpäivää kaikille ihanille äideille <3 Tänään on minun ihka ensimmäinen äitienpäivä ja tuntuuhan se kieltämättä edelleen vähän oudolle, mutta maailman parhaimmalle olla äiti.

Vasta nyt, kun olen itse tullut äidiksi, olen ymmärtänyt äitiyden vaativuuden ja haastavuuden ja olen oppinut ihan eri tavalla kunnioittamaan sitä työtä, mitä äidit tekevät. Varsinkin sitä työtä, mitä oma äitini on tehnyt. Se on haastavin, vaikein ja maailman ihanin työ, minkä elämä sinulle voi antaa ja vasta nyt ymmärrän sen epäitsekkyyden mitä äitiys vaatii. Tekisin mitä vaan – tarkoitan todella MITÄ VAAN sen eteen, että lapseni on hyvä olla ja elää. Sellaista kai se äitiys on.

 

 

Olen itse saanut onnekseni elää turvallisen ja onnellisen lapsuuden ja uskon sieltä tulleen suurin malli sille, millainen äiti mielestäni on. Minun omani on maailman paras ja yritän olla itse edes lähelle niin hyvä, kuin oma äitini on ollut ja en voi mennä ihan kamalasti pieleen <3

Äitiys on ollut tähän asti ihanaa, antoisaa, tunteiden täyteistä, mutta myös haastavaa aikaa. Vaikka vauva-aika meillä onkin alkanut tosi ihanasti ja kivasti, tuo pienetkin murheet huolta ja ihmetystä omaan elämään. Robertilla oli vastottain hankala ihottuma, joka häiritsi hänen olemistaan ja unta ja voi sitä huolen määrää, minkä yksi ihottuma voi aiheuttaa 😀 Saatikka jos jotain pahempaa tapahtuisi. Olen sanonut tämän varmasti aikaisemminkin, mutta joku sanoi minulle joskus hyvin, että äitiydestä alkaa elämänmittainen huoli ja se on kyllä tosi <3 Huoli omasta lapsesta on jatkuvasti takaraivossa, vaikka asiat olisivatkin hyvin <3

 

 

 

Äitinä haluan olla Robertille läheinen. Haluan olla aina läsnä ja aina saatavilla. Tukea häntä siinä, mitä ikinä hän haluaa olla ja tehdä. Nostaa hänen vahvuuksiaan ja kannatella heikkouksia. Tukea silloin, kun on vaikeaa ja iloita yhdessä kun hän kokee onnistumisia ja oppii uutta. Haluan olla äiti, joka tuo turvaa ja joka hellii ja halii ja suukottelee. Haluan olla äiti, jonka kädestä voi aina pitää kiinni, kenen syli on aina avoin. Haluan olla äiti, jolle Robert voi puhua mistä tahansa ja kenelle voi aina näyttää omat tunteet, niin hyvät kuin huonot. Haluan äitinä opettaa hänelle kaiken, minkä itse tiedän ja kannustaa oppimaan vieläkin enemmän. Haluan kannustaa häntä elämään täyttä elämää, olemaan rohkeampi kuin itse olen uskaltanut olla ja viisaampi kuin itse olen osannut olla. Haluan erityisesti opettaa sen, kuinka toisia ihmisiä kohdellaan ja kannustaa häntä uskomaan itseensä.

 

 

Näihin tunnelmiin ihanaa äitienpäivää kaikille super äideille <3 Halikaa pienokaisianne ja taputtakaa itseänne olkapäälle, sillä te teette maailman tärkeintä työtä <3

Nyt menen nauttimaan tästä illasta perheeni pariin ja viettämään sen maailman rakkaimman poikani kanssa halien <3

 

-ANNAKOO

 

Löydät minut myös:

ig: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like