single-image

Heinäkuun parhaat kesätreenivinkit.

Mahtavaa torstaita <3 Tänään ajattelin jakaa teille heinäkuun parhaat kesätreenivinkit. Blogi alkaa pikkuhiljaa heräilemään horroksesta ja ajattelin aloittaa hieman kevyemmällä aiheella eli treenillä 😀

Mä olen itse tällä hetkellä lomalla ja vaikka kelit ei sattuneetkaan näille viikoille kohdilleen, olen hyötykäyttänyt aikani tehden juurikin niitä asioita joista nautin. Olen ennättänyt treenata, kokata, lukea, nukkua paljon ja katsoa mun lempisarjoja. Mitäpä muuta lomalla oikeastaan tarvitsisi tehdä? No joo, olen koittanut hoitaa myös muutamia roikkumaan jääneitä juttuja, kuten alakerran kylppärin maalausta ja pihapensaiden leikkuuta, mutta muutein olen oikeastaan ihan hyvällä omalla tunnolla relannut.

Mulle loma ei suinkaan tarkoita pelkkää X -asennossa makaamista ja ruokaähkyä, vaan olen pikemminkin sellainen aktiivilomailija 😀 Tykkään lomalla käydä rauhassa aamulenkillä tai aamu-uinnilla, tehdä rauhassa ilman kiirettä kuntosalin, treenata ulkona yksin ja yhdessä ja syödä hyvin. Monelle tuppaa usein kertymään niitä kuuluisia lomakiloja, mutta mulla se tuntuu menevän jopa päinvastoin. Ehkä kilo tai kaksikin on tainnut karista kun on ollut ihan eri tavalla aikaa treenata ja touhuta 🙂 Ei huono juttu ollenkaan 😀

 

Haluan vielä tähän väliin aiheesta poiketen kiittää teitä ymmärryksestä blogin ollessa hiljainen. Olen saanut paljon viestejä ja toivepostauksia ja ne ovat suuressa roolissa siihen, että innostuin taas kirjoittamaan. En voi tarpeeksi kiittää viesteistänne, ne lämmittävät sydäntäni kyllä.

 

*Lippis täältä. Trikoot täältä.

 

Nyt kuitenkin aiheeseen, eli siihen, miltä se mun treeniviikko nyt lomalla on näyttänyt ja mitkä ovat mun mielestä parhaimmat kesän treenivinkit:

  1. POWERWALK – tämä on siis aivan aliarvostettu juttu. Heti herättyäsi mene ulos tunnin tai puolentunnin mittaiselle lenkille. Laita korville lempimusiikkiasi ja nauti luonnosta ja ota hetki omaa aikaa. Saat kasattua ajatuksia, herätelytä kroppaa tähän päivään ja mielelle raitista ilmaa. Tämä on juttu jota mun itsekin pitäisi tehdä useammin. Tämä on pienellä sateellakin ihan parasta, kun tuntuu että happi oikein tulvii keuhkoihin.
  2. UINTI – ja maauimalat. Käytyäni uimakoulun olen innostunut ihan eri tavalla uinnista. Helsinki tarjoilee kaikessa ihanuudessaan vielä mahtavan mahdollisuuden uida ulkona maauimaloissa, joten tämän on asia, joka kannattaa kesällä hyödyntää! Uinti on SUPER tehokas ja edullinen tapa urheilla.
  3. JUOKSU – ja pitkät lenkit. Juoksu on laji, joka on mun ehdoton kesän suosikki. En tykkää juosta juoksumatolla, eikä talvella tule juostua oikeastaan ollenkaan. Aerobinen koostuu talvella oikeastaan vain hiihdosta ja pyöräilystä, mutta kesällä parata on juosta. Juoksu on siitä mahtava laji, että kun sen makuun pääsee, kehittyy kestävyyskunto yllättävän nopeasti ja juoksusta alkaa nauttia ihan eri tavalla kun matkat pitenee ja vauhti nopeutuu ihan huomaamatta. Juoksua tykkään tehdä eniten yhdessä.
  4. RAPPUSTREENI JA MÄKIVEDOT – kun on kesä ja lämmin, otetaan siitä kaikki irti! Rappustreeni on ihan killerirankka ja ah -niin ihana! Kesällä luonto antaa parastaan ja kun meillä on aina vaan pari kuukautta aikaa treenata ulkona lämpimässä, teen minä usein jalkatreenin mielummin rappusissa tai mäkivetoja tehden, kuin kuntosalilla sisällä. Rappustreeni on super tehokas pakaratreeni ja tosi monipuolisesti varioitavissa!
  5. PYÖRÄILY – ja nimenomaan pyöräretket! No joo, minä olen yksi harvoista jotka pyöräilee pääasiassa ympäri vuoden, mutta kesän pyöräilyllä tarkoitan sitä, että ottaa pyörän alle ja pyöräilee jonnekkin ihanaan kohteeseen retkelle! Itselläni olisi haaveena lähteä Turun saaristoon pyöräilemään muutamaksi päiväksi, mutta vielä pyöräilyseura on ollut hakusessa. 🙁 😀 Olen myös tänä syksynä hankkimassa uutta pyörää, joten ehkä ensi kesänä pääsen jonnekkin pidemmälle fillarointiretkelle! Tämä voisi olla ensikesän loman tavoite! 😀

 

* Lippis ja trikoot saatu Fitnesstukulta*

 

 

Siinä mun suosikki kesätreenivinkit 🙂 Mitä te tykkäätte tehdä kesäisin ja oletteko tehneet jotakin näistä? Tai jopa kaikkia! 😀 Ja hei, jos joku on käynyt saaristossa pyöräretkellä, niin jakakaa ihmeessä kommenttikenttään vinkki vitoset saaristomatkailuun 🙂

 

P.S Mikäli sä haluat päivittää kesän treenivaatevarastoa, kuvassa näkyvät trikoot ja lippiksen voit tilata Fitnesstukulta. Suosittelen erityisesti Fitnesstukun trikoita, joiden istuvuus on täys kymppi! 🙂

 

Ihanaa loppuviikkoa <3

-ANNAKOO

 

Löydät minut myös

ig: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

 

* Postaus toteutettu yhteistyössä Fitnesstukun kanssa.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like