single-image

Treenataan ulkona!

Mahtavaa viikon alkua!

Minulla viime viikko hurahti loman merkeissä ja kävin loman kunniaksi suorittamassa Green card -kurssin Karelia Golfin kurssilla. Kurssi oli huippu hauska ja piti sisällään perus asiat golfin pelaamisesta sekä toisaalta opetti, kuinka haastava laji kyseessä on 😀 Saa nähdä, kuinka swingi lähtee tänä kesänä kulkemaan 😀

Kesä on meidän suomalaisten parasta aikaa ja ajattelinkin ulkoilma-treeneistä innostuneena jakaa teille viisi ulkona tehtävää treeniä kesän liikkumista vauhdittamaan. Kaikki treenit pitävät sisällään liikkeitä, joita jokaisen on mahdollista suorittaa missä tahansa luonnossa liikkuessaan.

Lupaan jakaa joka viikko seuraavan viiden viikon ajan yhden uuden treenin, joten pysykää kuulolla!

 

PS. Zeropointin Summersale nyt käynnissä! Kaikista tuotteista -30% koodilla: SUMMERSALE17 täältä! Käy nopeasti nappaamassa kesän treenivaatteet edullisesti!

Nyt lähden nauttimaan kesäkeleistä pihatöiden merkeissä 🙂

-ANNAKOO

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like