single-image

Motivaatio. Ole itse oma motivaattorisi.

Motivaatio. Asia, jonka perässä ihmiset niin kipeästi juoksevat ja joka niin monelta on aina kateissa. Motivaatio on intohimo, se on halu tehdä asioita, jotka meitä kiinnostaa. Motivaatio on voima, jonka vauhdittamana hyppäämme aamulla intoa tihkuen  ylös, sillä saamme toteuttaa juuri niitä juttuja joista olemme todella motivoituneita. Motivaatio puskee meitä kohti unelmia ja kohti parempaa minää.

Snapchattiani seuraavat tietävätkin, kuinka olen sairastellut viimeaikoina ja treeni-motivaatio on muutenkin ollut vähän hakusessa.

Ajattelin jakaa teille omat motivaatio vinkkini joilla sain itsekin otettua itseäni niskasta kiinni ja raahasin itseni tänä aamuna salille.

  1. MUSIIKKI. Musiikilla on mieletön voimaanuttava vaikutus. Latasin aamulla uusia, selkäytimeen iskeviä biisejä ipodiini ja eikun nupit kaakkoon! Salin lisäksi juoksulenkki on toinen  hetki, jolloin musiikki saa askeleen tuntumaan PALJON keveämmältä!

2. MOTIVAATIO KUVAT. Jotkut tykkää selailla ig:stä sporttisia kuvia ja hahmoja, mutta itse motivoidun aina katsellessani omia kuvia. Ja älkää käsittäkö väärin; en todellakaan katso että ’ Ohhoh! Olempa tänäänkin tikissä! ’ 😀 Vaan pikemminkin jotkut kuvat tuo niin mielettömiä muistoja. Esimerkiksi katsellessani kuvia Fitnessmalli-kisa ajoilta, muistan aamut, jolloin heräsin kukonlaulun aikaan lenkille. Muistan illat, kun olin aina salil vika 😀 Muistan sen fiiliksen, mikä onnistumisesta tuli ja kuinka kroppa oli tuolloin keveä ja energinen! Joku kuva saattaa muistuttaa sinua ihanasta syyslenkistä tai ennätyspainoista salilla. Joku kuva tuo mieleen muistot, kun ylitit omat ja kaikkien muidenkin odotukset. Voit siis itsekin olla oma motivaattorisi!

Fitnessmalli-finaalin aamu. Tässä olin antanut pitkään kaikkeni treenien osalta ja olin erittäin tyytyväinen kisakuntooni 🙂

 

3. FIILIS TREENIN JÄLKEEN. Joskus, kun treeni on mennyt täydellisesti perille, fiilis on ollut loistava ja motivaatio huipussaan; kirjaa tuo tunne ylös. Ja kaiva paperi esille silloin, kun kiinnostus on täysi nolla. Nimittäin fiilis onnistuneen treenin jälkeen on yksi parhaimmista fiiliksistä minkä tiedän ja se energiapläjäys on mieletön. Kannattaa motivaatiota metsästäessä muistella, miltä se tuntuu, kun olet antanut kaikkesi ja olo on onnistunut.

Tässä olin missikiertueella järkyttävistä univeloista huolimatta raahannut itseni kukonlaulun aikaan aamusalille 😀 Motivaatiota löytyi!

 

4. MIETI, MITÄ JOS ET PYSTYISI TREENAAMAAN. Monesti unohdamme olla kiitollisia asioista, jotka ovat meille itsestäänselvyyksiä. Mutta meidän tulisi olla TODELLA kiitollisia siitä, että meillä on toimiva keho, toimivat jalat, terveys ja mahdollisuus liikkua. Usein tätä asiaa pysähtyy miettimään vasta, kun terveyden hetkellisesti menettää. Silloin miettii, että antaisi mitä vaan, että pääsisi liikkeelle ja treenaamaan. Ollaan siis kiitollisia terveydestä ja toimivasta kehosta. Kehosta, joka pitää meidät liikkeellä läpi elämän.

Tämä oli pitkän sairastelun jälkeinen aamulenkki syksyisessä kelissä <3 Se tunne, kun luonto tuoksuu ja saa liikkua!

 

5. UUDET TREENIVAATTEET. Tämä toimii, varsinkin jos pukeutuminen ja ihanat uutuudet miellyttävät silmää 🙂 On ihanaa päästä testaamaan uusia popoja tai käydä salilla kokeilemassa miltä uudet trikoot tuntuvat kyykätessä! Toimii! 😀

Tässä testasin ensimmäistä kertaa Zeropointin uusia treenivaatteita <3

 

6. TÄMÄ HETKI ON SIJOITUS TULEVAISUUTEEN. Se, miten huollat kehoasi nyt, näkyy vielä kymmenien vuosienkin päästä. Tämä pätee niin ravintoon, ihon hoitoon kuin liikuntaankin. Pidä kehosi nyt vahvana ja liikkuvana ja teet SUURIMMAN sijoituksen tulevaan! Kaikki meistä haluaa olla mahdollisimman pitkään liikuntakykyisiä ja terveitä. Anna tämän ajatuksen motivoida itseäsi.

7. POSITIIVISET SIVUVAIKUTUKSET. No joo. Kaikkihan sanovat että ’Ulkonäön takia liikkuminen on tyhmää’. Mutta en itse ainakaan voi sanoa etteikö se myöskin olisi motivaattorina itselläni. En treenaa pyöreiden pakaroiden perässä, mutta kyllä minä haluan olla normaalipainoinen, enkä halua että housut puristaa ja kiristää, tai että paidan alta paistaa ylimääräinen rengas. Sitäpaitsi ylipaino on terveydelle haitallista, piste. Siksi en ikinä aiokkaan päästää itseäni ylipainoiseksi.

Treenatessa saattaa huomaamatta vaikka lihakset kasvaa tai vatsa litistyä 😀

 

Seuraavan kerran kun aiot valita salin sijasta sohvan, ajattele sitä, mitä treenillä saavutat. Terveyttä, energiaa, endorfiiniryöpyn, mielen hyvinvointia, kiinteämmän vartalon, hyvinvoivan sydämen, toimivat raajat, sykkivät suonet, vahvat jalat, pitkää ikää, mielettömiä onnistumisia ja itsensä ylittämisiä….

Ole itse oma motivaattorisi!

-ANNAKOO

Löydät minut myös:

ig: anna.korhonen

snapchat: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like