single-image

Syksyn uusi harrastus.

Täältä nenäliinojen ja teekuppien valtakunnasta! Syysflunssa on täällä, mutta niin on myös syksyn uusi harrastus. Tämä harrastus onkin sellainen, jota voi hyvin harrastaa täällä vilttien alla villasukat jalassa 🙂

Sairastamisessa ei juuri mitään hyvää ole, paitsi se, että silloin on pakko olla jouten. Jouten olo aiheuttaa itselleni järkyttävän turhautumisen ja tylsistymisen tunteen ja hyvä niin, sillä VIHDOIN sain aikaiseksi tilata netistä läjän kirjoja! Tilasin viisi mieltä valmentavaa ja mielen hyvinvointia käsittelevää kirjaa, jotka voin esitellä teille heti, kun olen saanut ne luettua. Näin voin antaa myös mahdollisia suosituksia.

Olen päättänyt nyt syksyllä ottaa tavoitteeksi lukea mahdollisimman paljon ja vieläpä nimenomaan tuollaista hyvinvoinnille hyödyllistä kirjallisuutta. En ole koskaan ollut mikään lukutoukka, enkä rehellisyyden nimissä ole varmaan koko elämäni aikana lukenut kokonaista romaania kannesta kanteen, mutta kaikki ihmisen kehoon ja mieleen liittyvä, hyvinvointia kehittävä kirjallisuus kyllä kiinnostaa.

Totuushan on, että kaikki me olemme vielä keskeneräisiä ja kaikilla meillä on vara kehittyä.

Mikä onkaan sen parempaa, kuin vetäistä viltti päälle, keittää kuppi kuumaa teetä, laittaa kynttilät palamaan ja syventyä hyvän kirjan pariin. Katsotaan kuinka pitkälle tämä lukuinto kestää, mutta ainakin annan sille nyt todella mahdollisuuden 🙂

Onko teillä jotakin lemppari -kirjoja, jotka haluaisitte jakaa kommenttiboksissa myös muille?

 

-ANNAKOO

 

Löydät minut myös:

ig: anna.korhonen

snapchat: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

2 Comments
 1. T.K 5 vuotta ago
  Reply

  Hei!

  Olet huippu piristävä ja inspiroiva ihminen kun olen instagramissa seurannut ja löysin tämän blogin! Sinunlaisista ihmisistä on mahdollisuus ammentaa positiivisuutta ja energiaa myös omaan arkeen 🙂 Jatka samaan malliin!

  Olen myös kiinnostunut hyvinvointia tukevasta kirjallisuudesta! Olisiko sinulla antaa kirjavinkkejä loppusyksyä ajatellen :)? Olen lähinnä tutustunut hyvinvointiin liittyvään materiaaliin youtubesta videoita katsomalla ja fysioterapiaopinnoissani! Fyysinen ja henkinen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä, ja haluaisinkin jatkossa perehtyä tarkemmin myös henkiseen hyvinvointiin 🙂

  • anna 5 vuotta ago
   Reply

   Moikka Tuukka ja kiitos palautteesta <3 Mahtavaa, jos olet saanut energiaa ja piristystä arkeesi avullani <3 Se onkin päällimmäinen tarkoitusperäni: inspiroida ja jakaa vinkkejä muille arkea piristämään 🙂 Kirjavinkeistä tulossa omaa postausta myöhemmin lähempänä joulua, kun olen itsekkin saanut muutaman uuden kirjahankinnan luettua 🙂 Ja nuo suosittelemat kirjat tulevat olevan juurikin sitä mentalista puolta tukevaa settiä! Mukavaa syksyä sinulle 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like