single-image

Kiitollisuus – näistä asioista olen kiitollinen juuri nyt.

Kiitollisuus on asia jonka äärelle meidän jokaisen tulisi pysähtyä aika ajoin. Huomasin ig storyissä trendin, jossa iltaisin kirjoitettiin kiitollisuuspäiväkirjaa. Tosi hyvä idea, mun mielestä. Pysähtyessä kiitollisuuden äärelle, huomaat miten moni asia on hyvin.

 

Kiitollisuuspäiväkirja on ihana tapa sisällyttää pimeään marraskuuhun. Voit kirjoittaa päiväkirjaa vaikka joka ilta, jolloin kirjoitat ylös asiat, joista olit kiitollinen tänään. Tai voit kirjoittaa asioita ylös kerran kuukaudessa. Mistä asioista olit tässä kuussa kiitollinen. En itse osaa ottaa päiväkirjan kirjoittamista rutiiniksi, joten pysähdyn nyt miettimään mistä asioista olen kiitollinen juuri tällä hetkellä, tässä elämäntilanteessa.

 

 

 

  • Syksy. Olen kiitollinen siitä että osaan nauttia syksystä niin valtavasti. Moni kokee syksyn ahdistavana, sateisena ja pimeänä. Mulle syksy on luovinta aikaa. Blogia on helppo kirjoittaa, kynttilät ja musiikki on ihana ottaa iltoihin mukaan ja voi huoletta kääriytyä villasukkiin, villapaitoihin ja paksuihin huiveihin. Luonto on kauneimmillaan. Syksy on ihana.
  • Lisääntynyt vapaa-aika. Tein kuluneen vuoden kahta työtä ja nyt toisen jäätyä pois, on minulla ihan eri tavalla vapaa-aikaa. Olen siitä tosi kiitollinen ja vapaa-ajan lisääminen oli paras ratkaisu pitkään aikaan. Koen voivani paljon paremmin ja ennätän pysähtyä hetkeen. Tosi tärkeää koko hyvinvoinnin kannalta.
  • Ystävät ja perhe. Ihmiset ympärillä. Mulla ei ole montaa sydänystävää, mutta ne muutama joita on, olen heistä koko ajan enemmän ja enemmän kiitollinen. He myötäelävät niin surut kuin ilot.
  • Kevään tulevat kuviot. Kevät tuo mukanaan ihania uusia tuulia, joita odotan innolla. Ja joista olen erityisen kiitollinen tässä hetkessä.
  • Toimiva keho. Olen välttynyt tänä syksynä toistaiseksi flunssilta ja sairasteluilta. Keho on voinut hyvin, olen voinut liikkua ja touhuta. Olen toimivasta ja kestävästä kehosta enemmän kuin kiitollinen. Yksi tärkeä asia, josta haluan pitää aina huolta. Your body is yout temple – on totta minulle.
  • Koti. Olen kiitollinen meidän omasta ihanasta kodista. Koti on mulle tärkeä paikka. Tärkein maailmassa. Olen tosi kiitollinen siitä että ymmärrettiin ostaa oma koti jota laittaa. Se on mulle tärkeää.
  • Luovuus. Tämän voin liittää varmasti kaikkiin edellisiin mutta on ihanaa että olen löytänyt jälleen ilon ja kiinnostuksen kirjoittaa. Olen kiitollinen kaikille lukijoilleni, jotka ovat malttaneet odottaa sitä että löydän taas kirjoittamisen innon. Nyt se on vihdoin vuoden tauon jälkeen palannut ja pää tulvii ideoita. En tykkää tehdä asioita väkisin ja siksi olen odottanut että inspiraatio kirjoittamiseen palaa ja olen kiitollinen siitä, että se on viimein palannut.

 

 

 

Rauhallista syksyä <3 Kerro ihmeessä, mistä juuri sinä olet nyt kiitollinen.

-ANNAKOO

 

Löydät minut myös:

ig: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like