single-image

Tasainen päivetys ilman aurinkoa ja UV-säteitä.

Ihanaa perjantaita ja mahtavaa Juhannusta kaikille <3

Juhannuksena tekisi mieli vetäistä kesämekko päälle ja nautiskella aurinkoisista keleistä mökkeillen tai veneillen. Tänä Juhannuksena kelit eivät kuitenkaan suosi ja mekin vietämme Juhannusta kotona remonttia viimeistellen 🙂 Toki illalla laitan saunan lämpeämään ja otan lasin punaviiniä hyvän ruuan kanssa. Villasukat jalkaan ja viltin alle voisi olla tämän illan agenda 😀

Jos kuitenkin olet päässyt Juhannuksen huumaan mökille tai vesille, voit keleistä huolimatta saada tasaisen ja kestävän  päivetyksen vaikkei aurinko taivaalla näyttäytyisikään.

Vitaliberatan Fabulous Tinted Mousse on yksi tehokkain itseruskettava tuote mitä olen kokeillut. Tuote levittyy todella tasaisesti, eikä tuoksu normaalille itseruskettavalle. Tuote myös kuivuu super nopeasti ja kestää iholla monta monta päivää. Suosittelen!

Aurinkoisia tai ainakin päivettyneitä Juhannuspäiviä kaikille <3

-ANNAKOO

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like