single-image

Monday motivation ja ilmainen treeniohjelma!

Mahtavaa maanantaita!

Vaikka sanotaan, että kuntoilu, liikkuminen, painon pudotus, tai uudet elämäntavat tulisi aloittaa ’nyt eikä maanantaina’, on mielestäni maanantaissa kuitenkin aina jonkinlainen uutuudenviehätys ja motivaatio-piikki. Maanantai on jollain tapaa uuden alku ja näin myös lohdullinen päivä. Saat kerran viikkoon uuden mahdollisuuden 😀

Maanantaisin itselläni on motivaatiota vaikka muille jakaa, sillä viikonlopun akkujen lataaminen on johtanut siihen, että energiaa riittää. Ja näinhän se kuuluu ollakin! Maanantai on hyvä päivä suunnitella viikon treenit ja muistutella, mitä kaikkea muuta tuleva viikko pitää sisällään.

 

 

Muistattehan, että mass.fi -sivustolla on nyt meneillään ILMAINEN 8 -VIIKON TREENIOHJELMA! Kannattaa ehdottomasti käydä lataamassa tuo treeni-ohjelma talteen ja motivoitua siitä! Mukana tulee tietenkin ruokavalio ja vinkit lisäravinteiden käyttöön. Massilta saat helposti tilattua proteiinit ja vitamiinit joka lähtöön. Itselläni päivittäisessä käytössä on tämä mansikan makuinen hera.

Mielettömästi motivaatiota just sun maanantaihin!

-ANNAKOO

*Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like