single-image

Tunnelmia Tuomaan joulumarkkinoilta.

Ihanaa lauantai-iltaa. Tämä päivä on ollut jollain tapaa täydellinen. Kiireetön, stressitön, täynnä ihanaa ja mieluista puuhaa ja kivaa tekemistä. Aloitin aamuni aamulenkillä kauniissa merenranta -maisemissa ja jatkoin aamuani valtavalla pannukakku -aamiaisella ja sitäkin suuremmalla kahvikupilla <3 Minä NIIN rakastan kiireettömiä aamuja.

Päivällä lähdimme vielä tekemään viimeiset jouluostokset, samalla kun pudotin postilaatikkoon viimeisetkin joulukortit -niistä postausta myöhemmin. Nyt kuitenkin tunnelmia kuva -kollaasin muodossa Tuomaan joulumarkkinoilta Helsingin Senaatintorilta.

 

Valojen loistoa.
Joulupukki 🙂
Ihmisvilinää.
Jouluisia herkkuja 🙂
Joulukojuja.
Karuselli lapsille.

Ihanaa lauantai-iltaa ja viikonlopun jatkoa <3 Nauttikaa toistenne seurasta ja tästä jouluisesta tunnelmasta, mikä täällä jo vallitsee 🙂

Pus.

-ANNAKOO

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like