single-image

Sinä riität.

Onko sielä ruudun toisella puolella muitakin, jotka joskus kokevat riittämättömyydentunteita? Tuntuuko joskus, ettet ennätä tehdä kaikkea sitä, mitä pitäisi. Et ennätä urheilla, nukkua kahdeksaa -ja puolta tuntia yössä, syödä terveellisesti ja ravinnerikkaasti, nauttia superfuudeja kolmesti viikossa, pysyä erilaisten ruokatrendien perässä, loistaa työpaikallasi ja nauttia vapaa-ajastasi, sekä sen tuomista kokemuksista. Samalla sinun tulisi hankkia uusia kontakteja, uusia kokemuksia, kehittää itseäsi, olla aina sanavalmis, sekä huomioida kaikki muut. Lisäksi jokaisen tulisi olla hyvä puoliso, hyvä ystävä, mahtava äiti tai huipputehokas pullantuoksuinen naapuri.

Ai et aina tunne itseäsi noin tehokkaaksi? Ei hätää. EN MINÄKÄÄN. EIKÄ KUKAAN MUUKAAN.


 

Yhteiskunnan luomat paineet kasvavat välillä aivan liian suuriksi. Tuolloin meidän kannattaa pysähtyä ja keskittyä siihen, missä juuri tällä hetkellä olemme hyviä. Mihin juuri tällä hetkellä haluan panostaa? Mitä juuri tällä hetkellä osaan hyvin ja mikä on merkityksellistä? Oli se sitten urheilu, laihduttaminen, monipuolinen ruokavalio, aika ystävän kanssa, ura, parisuhde tai kehittyminen tietyssä harrastuksessa. Asioita on priorisoitava ja järjestettävä ne niin, että voit kehittää itseäsi muutamassa asiassa, olla hyvä ja onnistua jossakin.

 

 

Kaikkea ei tarvitse ehtiä, eikä kaikessa tarvitse olla paras. Se riittää, kun olet sinä. Sinä olet juuri hyvä tuollaisena. Ei ole ketään muuta sinunlaistasi. Ei ketään sinun näköistäsi, ei ketään sinun kaltaistasi. Ei ketään, joka olisi yhtä hyvä, kuin sinä olemaan sinä.

Sinä riität.

-ANNAKOO

 

4 Comments
 1. Marjaana 8 vuotta ago
  Reply

  Aamen. Juuri näin. Kiitos muistutuksesta. Tällaisen muistutuksen vois laittaa jääkaapin oveen niin näkee aamulla ensmäitteeks 😀

  • annakoo 8 vuotta ago
   Reply

   Joo, niin voisi! Tämän kun aina muistaisi 🙂 Ihanaa viikonloppua sulle <3

 2. Mia 8 vuotta ago
  Reply

  Moikka Anna! 🙂 Olen miettimässä hankkivani samantapaista laukkua kun tuo sinun Laurenin yksilö (sattumalta bongasin sen täältä netin syövereistä). Kyselisin pysyykö laukku hyvin olalla ja onko sitä helppo kantaa pitkilläkin shoppailu- ja päiväreissuilla? Kiitos! 🙂

  • annakoo 8 vuotta ago
   Reply

   Moikka Mia! Joo, tuo laukku on kyllä minun ehdoton suosikki <3 Pysyy hyvin olalla ja on minulla nimenomaan tuollaisena arki-laukkuna käytössä. Siis suosittelen! 🙂 Mukavaa viikonloppua <3

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like