single-image

Ne ovat ihmiset joilla oikeasti on väliä.

Tänä päivänä suorituskeskeisessä yhteiskunnassamme arvostetaan mainetta ja mammonaa. Arvostetaan hienoja autoja, kalliita vaatteita, suurta taloa ja maailmalla matkustelua. Arvostetaan kiiltävää kelloa ja uutta astiastoa. Arvotetaan merkkituoksuja ja kalliita laukkuja. Arvostetaan menestystä, johtajuutta, suuria vaikuttajia ja urakiitäjiä. Arvostetaan mielekästä työtä, uralla etenemistä, isoa pankkitiliä ja kalenteria, jonka jokaisella sivulla on vähintään viisi menoa. Arvostetaan ja haalitaan kaikkea mahdollista muodikasta, jonka keskellä usein unohdamme, millä OIKEASTI on väliä.

Ne ovat IHMISET, JOILLA OIKEASTI on väliä.

Miltä tuntuu menestys jos sinulla ei ole ystävää, kenen kanssa sitä juhlistaa? Ei kavereita, keitä kutsua voitonjuhliin? Miltä tuntuu hieno auto, jonka starttaat yksin käyntiin ja ajat tyhjää tietä. Miltä tuntuu suuri talo, kun sinulla ei ole perhettä joka sen täyttää? Miltä tuntuu kiiltävä kello tai uusi laukku kun sinulla ei ole ketään, joka sitä katsoisi ja näkisi sen kauneuden? Miltä tuntuu uralla nouseminen ja sadat alaiset, kun sinulla puuttuu heidän kunnioitus ja arvostus? Miltä tuntuu täyteen tupattu kalenteri ja kaikki ne vastaamattomat viestit, joita läheisesti ovat lähettäneet. Miltä se tuntuu, kun viestejä ei enää jossain vaiheessa tule? Miltä tuntuu kun aloitat uuden harrastuksen jonne joka kerta menet yksin. Miltä tuntuu mennä mielekkääseen työhön, jos työkaverisi eivät toivota huomenta.

Ei siis niin yhtään miltään.

Mitäpä jos muistaisimme välillä kaiken sen maallisen mammonan ja urakiitämisen sijasta ylläpitää niitä tärkeitä ihmissuhteitamme. Mitäpä jos pitäisimme huolta läheisistämme ja panostaisimme ystäviimme.

Rakkautta päiväänne.

-ANNAKOO

2 Comments
 1. Camilla 5 vuotta ago
  Reply

  Aiotko sä jossain välissä toteuttaa niitä lukijoiden toivepostauksia? Kysymyspostaus, viikon ruokapäiväkirja jne. ?

  • annakoo 5 vuotta ago
   Reply

   Aion toteuttaa ja toivepostauksia onkin jo monta julkaistu 🙂 Ruokapäiväkirjaa tulossa ensiviikolla 😉 Ja kiitos muistutuksesta, laitan Q&A:ta tulemaan myös! 🙂 Ihanaa sunnuntaita <3

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like