single-image

Kiitos vuosi 2017.

Kiitos vuosi 2017.

Vuosi vaihtuu tänään yöllä ja ajattelin jakaa teille muistelman kuluneesta vuodesta. Vuosi 2017 on ollut monella tapaa minulle kasvun paikka ja tuonut mukanaan suuria muutoksia ja uusia kokemuksia. Olen tavannut paljon ihania ja inspiroivia ihmisiä ja saanut paljon uusia mahdollisuuksia ja oivalluksia. Mikä tärkeintä, olen varmasi oppinut hurjasti niin itsestäni, kuin elämästä ylipäätään. Iän karttuessa asiat osaa laitaa oikeisiin mittasuhteisiin ja olen tämän vuoden aikana ymmärtänyt hyvin sen, mitä minä elämältä haluan ja mitä en. Ehkä viimein olen ymmärtänyt myös sen, että loppujen lopuksi minä itse teen ne muutokset ja itse otan ne askeleet kohti tavoitteitani.

 

VUODEN 2017 KOHOKOHDAT:

-Hallitseva Fitnessmalli 2016 -vuoden päättäminen ja seuraavien finalistien ohjaamien. Uuden kärkikolmikon valitseminen I Love Me -messuilla. On ollut ihanaa tutustua uusiin tyttöihin <3

 

 

-Urheilua ja ulkoilua. Nämä asiat ovat mulle elinehto ja täytyy olla kiitollinen että niitä saa ja pystyy tekemään.

 

 

-Mielen harmoniaa. Kuluneena vuonna kävin Life Coaching -kurssilla ystäväni Emmi Lehtomaan opissa ja sain tuon kurssin myötä niin paljon oivalluksia omasta elämästäni, että koen olevani mieleni kanssa paljon enemmän selvillä vesillä kuin ennen 😀 Ajatukset, tavoitteet ja usko omiin kykyihin on ollut tänä vuonna paljon selkeämpää, kuin aikaisemmin. Kiitos Emmille siitä.

 

 

-Sain työstää blogiani ANNAKOO eteenpäin. Blogini on ollut suuressa roolissa tänä kuluneena vuonna. Se on työllistänyt minua enemmän kuin koskaan aikaisemmin ja samalla siitä on tullut minulle entistä rakkaampi paikka. Kiitos kuuluu lukijoilleni. Blogini myös muutti uuteen Ilomediaan ja uuden blogiportaalin myötä olen saanut osallistua ihaniin uusiin koulutuspäiviin, jotka ovat olleet oiva paikka ammentaa inspiraatiota ja kehittää itseään entistä paremmaksi kirjoittajaksi.

 

-Ystävien kanssa vietetyt brunssit ja hyvinvointi-viikonloput. Nämä on niitä kaikista rakkaimpia muistoja vuoden varrelta. Näitä täytyy ensi vuonna järjestää lisää.

 

-Opiskelut Turussa ja valmistuminen Personaltraineriksi. Koulusta erityisen mahtavan teki tietenkin Maija ja Pinja <3 Koulujen käyminen ja kouluttautuminen ylipäätään on mielestäni super tärkeää ja itsensä kehittäminen ihan elämän kaikilla osa-alueilla kuuluu minun intohimoihin.

 

 

-Oman kodin ostaminen ja remontointi. Tämä on ollut vuoden rakkain projekti, joka on ollut minulle super tärkeä. Koti on minulle todella tärkeä paikka ja siksi oman kodin ostaminen ja sen luominen juuri itselle mieluisaksi paikaksi on ollut ihanaa.

 

-Eri tapahtumiin osallistuminen, kuten Go Expojen juontaminen, I Love Me messut, Fitnessmalli Casting -tuomarointi.. Tapahtumat ovat mahtava tilaisuus tavata muita inspiroivia ihmisiä ja verkostoitua. Tykkään myös hyvinvointi-tapahtumien positiivisesta ilmapiiristä joten niihin osallistuminen on aina hauskaa!

 

 

-Levin reissu. Kävin elämäni ensimmäistä kertaa Lapissa! Tämä oli niin ihana reissu, että sinne on pakko päästä uudelleen. Lappi oli super rentouttava upeine maisemineen ja ulkoilumahdollisuuksineen.

 

 

-GreenCard -kurssi ja uuden lajin opettelu. Aina kannattaa haastaa itseään.

 

-Kaupunkijuhannus omassa uudessa kodissa. Täydellistä.

 

 

-Kesäfestarit ja mökkireissut ystävän kanssa.

 

-Yhteiset viikonloppureissut rakkaimman kanssa.

 

 

-Uuden työn saaminen Fitnessmalli -kisakoordinaattorina. Tämä pesti alkaa alkuvuodesta ja olen siitä super innoissani! Tällaiset mahdollisuudet ovat sellaisia, joihin kannattaa aina tarttua.

 

 

-Suomen sata vuotis synttärit. Tämä on vaan pakko mainita, sillä kyllähän tällainen historiallinen tapahtuma jää tästä vuodesta mieleen.

 

 

-Lumen täyteinen Joulu perheen parissa

 

 

Vuosi 2017 piti sisällään ilon hetkiä, onnistumisia, pettymyksiä ja surua. On itketty, naurettu, kaaduttu, mutta noustu taas uudelleen. Vaikka pettymyksiä ja epäonnistumisiakin on tullut, ne antavat motivaatiota jatkaa ensivuonna entistä motivoituneempana. Virheistä opitaan ja kehitytään. Vuosi sisälsi paljon muutoksia ja mahdollisuuksia, kokemuksia ja oppimisen hetkiä. Kokonaisuudessaan vuosi oli täynnä elämää ja ihania muistoja. Kiitos kaikille, jotka olitte vuodessani mukana <3 Tehdään ensi vuodesta vielä mahtavampi!

 

Vuosi 2018 saa nyt tulla.

 

-ANNAKOO

 

Löydät minut myös:

ig: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like