single-image

Oppiminen on elinikäinen prosessi.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille <3 Me ollaan vielä lomatunnelmissa ja lomalla minulla on ollut hyvin aikaa lukea ja opiskella. Nimittäin oppiminen ja itsensä kehittäminen on mahdollista läpi koko elämän. Emme ole koskaan valmiita ja aina meillä on mahdollisuus oppia ja opetella uutta. Mahtavaa, eikö.

En ole koskaan ollut mikään lukutoukka, enkä edes omista kirjastokorttia. Minua ei juuri kiehdo keksityt tarinat tai romanttiset novellit, vaan mielummin luen kirjallisuutta, josta voin oppia jotakin ja jonka avulla pystyn itse kehittymään paremmaksi. Niin tiedollisesti kuin taidollisestikkin. Luen paljon kirjallisuutta liittyen urheiluun, ruokavalioon, hormoneihin, ihmismieleen, inspiraatioon tai itsensä kehittämiseen liittyen. Tai no, paljon ja paljon, mutta aina kun ennätän lukea, luen jotakin kehittävää. Elokuvissa voin katsoa ihan fiktiivisiäkin filmejä mutta dokkarit kiinnostavat myös erityisen paljon.

 

 

Ajattelin jakaa teille muutaman kirjavinkin, joita olen viimeaikana kolunnut läpi. Kirjoja lukiessa tykkään tehdä muistiinpanoja ja merkintöjä ja monet näistä kirjoista sisältääkin tehtäviä, joita tehdään kirjaa läpi käydessä. Hauskaa ja opettavaista. Kehotankin kaikkia hankkimaan näiden kirjojen yhteydessä jotkut ihanat tussit tai muut kivat kynät, joilla voi tehdä merkintöjä ja lisäillä omia kommentteja kirjan sivujen reunaan. Kannattaa hankkia myös joku ihana vihko ja vaikka tarroja, joita voit liimailla itsellesi merkiksi vaikka opituista asioista. Ajattelen kommenttien ja esimerkkien auttavan oppimisessa, mutta toisaalta, sitten et voi lainata kirjaasi muille 😀

 

 

Tämän hetken suositukset kirjallisuudessa:

– Inhimillisiä kohtaamisia, Maaret Kallio

– Tsemppi kirja, Wikström Sanna, Gustafsberg Jutta

– Unelmakarttakirja, Wikström Sanna

– Hyvän mielen taidot, Tukiainen Maaretta

 

Tuossapa muutama kirja, joihin kannattaa mielestäni tutustua ja jotka ovat oivia opuksia itsensä kehittämiseen, ajattelemisen herättelemiseen ja uuden oppimiseen. Vaikka jotkut taidot on hankalaa omaksua heti itselle, voi kirjoihin aina palata. Jokaisesta kirjasta löytyy omalla tavallaan tosi mielenkiintoisia ja ajatuksia herättäviä juttuja.

 

 

Oletko jo lukekut jonkun noista kirjoista? Mitä siitä pidit? Auttoiko kirja sinua itsesi ymmärtämisessä tai opitko jotain uutta? Onko sulla joku hyväksi todettu kirja, jonka haluaisit meille muille jakaa? Jätä ihmeessä vinkkisi kommenttiboksiin.

 

Rentoa viikkoa kaikille <3

 

 

-ANNAKOO

 

Löydät minut myös:

ig:anna.korhonen

snapchat:anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like