single-image

Yhdessä voimme tehdä enemmän.

Ihanaa viikonlopun alkua tyypit! Minä aloitin tämän viikonlopun mielettömällä motivaatio-pläjäyksellä, sillä meillä oli taas upeiden fitnessmalli.fi:n tyttöjen kanssa koulutuspäivä ja niissä jos jossakin saa aimo-annoksen motivaatiota ja inspiraatiota omaan tekemiseen ja omiin kykyihin uskomiseen. Uskon myös päivä päivältä enemmän siihen, että yhdessä saamme aikaiseksi enemmän ja yksin puurtaminen voi antaa sijaa yhteisille aivoriihille <3

On hienoa, kuinka muiden onnistumiset ja kehittymiset saavat itsessä aikaan valtavan motivaatioryöpyn. Joskus oikein joudun pysähtymään ja ihmettelemään, kuinka onnekas olenkaan, että olen päässyt näin upeaan tiimiin ja saan tehdä asioita joista nautin ja joista löydän onnen ainekset.

Koulutuspäivämme alkoi vlogi-koulutuksella ja vierailevana kouluttajanamme toimi mahtava multitalentti Joosua Visuri. Joosua pitää Ristiote -vlogiaan treenikolleegansa Joonas Haapasaaren kansssa. Täältä pääset katsomaan videon, jossa minä sain kunnian olla poikien vieraana Ristiotteen tube-kanavalla !

 

 

Joosuan vlogi-koulutuksen jälkeen meille tarjosi ruuat Epic foods. Siis AIVAN MIELETÖNTÄ ruokaa! Epic foodit tilataan suoraan kotiinkuljetuksena ja ruoka on valmiiksi suunniteltu treeniä ja terveellisiä elämäntapoja tukevaksi! Epic foodin ideana on tuottaa siis terveellistä ja maukasta arkiruokaa. Tänään söimme nyhtökaura-salaatit ja nyhtökaura ei ole koskaan maistunut paremmalta. Ja siis ihan oikeasti. NAM!

 

 

 

 

Loppuun kävimme vielä affiliate toimintaa ja fitnessmalli.fi:n yhteisiä asioita. En voi muuta, kuin olla tyytyväinen, kuinka etuoikeutettu olen osallistuttunai fitnessmalli.fi kisaan.  Sain tänään lisää motivaatiota työstää blogiani eteenpäin ja olen vahvasti sitä mieltä, että kun tavoite on selkeä – voit sisukkaalla työllä saada mahdottomastakin mahdollisen. Ja vaikka muut eivät uskoisi sinuun, riittää, kun tiedät itse mihin suuntaan olet menossa. SINÄ MÄÄRÄÄT OMAN ELÄMÄSI SUUNNAN, JOTEN KESKITY OMAAN TEKEMISEEN!

 

Ihanaa viikonloppua <3 Levätkää, liikkukaa ja motivoitukaa toisistanne <3 Lisää koulutuspäivästä pääset kurkistamaan snapchatistani anna.korhonen.

-ANNAKOO

2 Comments
 1. Alina 7 vuotta ago
  Reply

  Moi Anna!

  Kiitos ihanasta blogista. On ilo seurata sun matkaa fitnessmallina, sillä oot niin energinen ja positiivinen. Mukava, kun jaksat jakaa lukijoille näitä motivoivia ja inspiroivia postauksia. 🙂 Millä muuten kiharrat/laitat sun hiuksia? Ne on aina, siis aina, niin huolitellun näköiset.

  Valoisaa kevättä!

  • annakoo 7 vuotta ago
   Reply

   Moikka Alina <3 ja KIITOS palautteestasi! On aina yhtä ihanaa kuulla, mitä lukijat ovat mieltä postauksista! Mulla on Babylissin se isompi kiharrin, jolla käännän latvoja tarvittaessa, mutta käytän muotoilu-rautoja tosi harvoin 🙂 Yleensä vain föönaan hiukset ja heitän ponnarille 😀 Olen ehkä vähän laiska niitä laittamaan 😀

   Ihanaa kevättä myös sinulle <3

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like