single-image

Sunnuntaibrunssia ja mielen harmoniaa.

Ihanaa sunnuntaita <3

Moni blogiani seurannut tietääkin, että tuleva kevät on minulla kiireistä aikaa. Oman päivätyöni lisäksi teen fitnessmallin hommia, kirjoitan aktiivisesti blogiani, teen promootio-töitä ja ( JÄIKS! ) parin viikon päästä aloitan uuden haasteen – Spartan Gearin Personaltrainer -koulun!

Olen luonteeltani vilkas ja tykkään siitä, että minulla on monta rautaa tulessa ja paljon uusia projekteja. Tykkään suunnitella tulevaisuutta ja elää pienessä hektisyydessä. Näin pysyn parhaiten vireessä ja liikkellä ja koen olevani parhaimmillani pienen paineen alla. Tiedätte varmaan lähipiiristänne jonkun suorittaja -persoonan, joka tykkää jo etukäteen aikatauluttaa lomasuunnitelmat ja sopia kaikki vapaapäivät täyteen aktiviteetteja! 😀

Kuitenkin minäkin koen joskus tarvitsevani akkujen latausta ja parhaiten saan niitä ladattua pitämällä huolta itsestäni ja tärkeistä ihmissuhteistani. Itsestä huolehtimiseen minulla kuuluu tärkeimpinä osa-alueina uni, treeni, ulkoilu, hyvä ruoka ja jouten oleminen. Tämä kuulostaa simppeliltä hommalta, mutta kiireisen arjen keskellä se ei aina ole itsestäänselvyys. Tänä viikonloppuna minulla oli pitkästä aikaa vapaa viikonloppu ja päätin oikein ajatuksen kanssa varata aikaa juurikin niille asioille, jotka saavat mieleni harmonian tasapainoon ja pystyn taas olemaan paras versio itsestäni.

 

Viikonloppu alkoi mielenkiintoisella koulutuspäivällä fitnessmalli.fi:n tyttöjen kanssa. Siitä pääset lukemaan täältä. Lauantaina lähdimme ihanaan aurinkoiseen keliin ulkoilemaan ja kuvailemaan! Ai että, oikein tunsin, kuinka verenpaineeni laskivat raikkaassa pakkassäässä kävellessämme pitkin merenrantaa! Ja mikä uskomaton keli! Lauantai-illan vietimme shoppaillen ja hyvää ruokaa syöden ja tietenkin nukuin joka yö PIIITKÄÄT yöunet <3 Se, jos mikä, on luksusta. Tänään viikonloppu ei olisi voinut saada parempaa lopetusta, kuin aikainen aamusali ja valtava terveys-brunssi ystävän kanssa <3

 

 

 

Voisin sanoa, että viikonloppu oli täydellinen. Ihmiset, ilma, mielentila, lepo, ruoka ja treeni. Kaikki tähdet olivat nyt kohdallaan.

Toivon teille kaikille IHANAA ja INSPIROIVAA alkavaa viikkoa <3 Muistakaa nauttia niistä jokapäiväisistä asioista jotka tekevät juuri sinut onnelliseksi <3

-ANNAKOO

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like