single-image

Piristävät kauneusvinkit pimenevään syksyyn.

Ihanaa viikon alkua.

Ajattelinkin näin pimeää syksyä piristämään jakaa kauneusvinkit, joilla pitää mieli ja ulkonäkö virkeänä vaikka emme saakkaan auringosta sen antamaa säihky-energiaa ☀

Syksyn kauneusvinkit:

Kuntokuuri. Mikä olisikaan miellyttävämpi tapa aloittaa syksy, kuin aloittaa treenaaminen viilenevissä ilmoissa! Kipaise juoksulenkille sateen raikastamaan iltaan tai mene salille jumppaamaan huonon kelin sattuessa. Myös aamut alkavat energisesti 30 minuutin lenkillä raikkaassa syysilmassa!

Itseruskettava. Miksi kauniista päivetyksestä saisi nauttia vain kesäisin? Ota kaunis päivetys purkista, niin ihosi näyttää elinvoimaisemmalta.

Volyymiripset ja kulmien värjäys. Mikäli haluat nukkua aamuisin pitkään: hanki volyymiripset ja värjäytä kulmasi säännöllisin väliajoin. Näin näytät huolitellulta heti herättyäsi!

Hemmottele itseäsi kasvonaamioilla ja jalkahoidolla. Syksyisin ilman viiletessä on ihanaa piipahtaa kuumassa saunassa, joten miksi et hellisi itseäsi samalla kuorivalla tai virkistävällä kasvonaamiolla ja pehmeällä jalkahoidolla.

Letitä tukka kuosiin! Syksyn kostea ilma tekee hiuksista usein käkkärän ja suorinkin piikkitukka taipuu epämääräisille kiehkuroille. Syksyisin kuitenkin letit on in! ( ja ne pelastaa päivän kuin päivän).

 

 

HUOM! Volyymiripset kannattaa nyt käydä edulliseen hintaan hankkimassa Victorias Room For Beautysta Ullanlinnasta! Myös sokeroinnit ja kynnet voi hoitaa samassa paikassa! Tiedustelut suoraan Victorialta numerosta: 050 5849077.

Victoria on ihana ja valloittava persoona ja hän tekee työtään suurella sydämellä ja isolla intohimolla. Ja hän järjestää aina asiakkaalleen aikaa. <3 Iso suositus.

 

Ihanaa syksyn odotusta ❤

-ANNAKOO

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like