single-image

Tässä päivässä parasta.

Tänään aamu oli kiireinen ja salille olisi jäänyt siirtymisineen ja valmisteluineen niukasti aikaa. Siksipä päätin tehdä nopean kotitreenin ylävartalolle ja ’nopea kotitreeni’ osottautuikin yllättävän tehokkaaksi! Aina ei ole pakko päästä salille puurtamaan, vaan jo parilla käsipainolla ja toimivalla kuminauhalla voi saada hyvinkin polttavan treenin aikaiseksi.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Illaksi menimme vielä ystäväni kanssa lenkille Nuuksion retkeilyalueelle Espooseen. Keli oli mitä parhain – aurinko paistoi ja maastossa oli lämmin liikkua. Kuitenkin oli ihana huomata kuinka syksy jo kolkuttelee ovelle.

 

nuuksio1

 

nuuksio2

 

nuuksio4

 

nuuksio5

 

nuuksio7

 

nuuksio8
retki seura <3

 

Joskus onnistuneeseen päivään ei tarvitse muuta. Hyvä treeni, ulkoilma, pitkä keskustelu ystävän kanssa ja kunnon yöunet. Ne olivat tässä päivässä parasta <3

Muistakaa nauttia niistä elämän pienistä suurista asioista <3

-Anna.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like