single-image

Tukevat urheiluliivit pitävät rintasi kunnossa. Jaossa ALE-KOODI.

Mahtavaa viikonalkua <3

Tiesitkö, että voit pilata rintavarustuksesi käyttämällä huonosti tukevia urheiluliivejä? Tiestikö, että tukevat urheiluliivit ovat yhtä tärkeät pienirintaiselle, kuin ison rintavarustuksen omaavalle naiselle? Ai et? En minäkään. Nyt tiedän.

Tukevien urheiluliivien hyödyt ja varsinkin niiden puutoksen haitat ovat aivan liian vähän puhuttuja urheilupiireissä. Itselläni on tosi pieni rintavarustus ja omassa lapsuuden lajissani, tanssissa, ei tytöillä välttämättä ollut mitään baletti-bodyn alla, vaikka rintavarustusta olisi ollutkin. Se oli ihan normaalia, kuului asiaan. Eikä sitä sen enempää ihmetelty tai kyseenalaistettu. Silloin tällöin joku isorintaisempi joukkuekaveri valitteli, kuinka rintojen huono tuki tekee hypyissä kipeää. Tietämättämme rikoimme jatkuvasti rintakudoksiamme ja aiheutimme todennäköisesti myöhemmällä iällä näkyviä vaurioita ( niitä odotellessa 😀 ).

 

 

Olen pienen rintavarustuksen omaavana kuulunut itsekin aina siihen kastiin, joka voi treenata ohuissa, kivan näköisissä urkkatopeissa, koska ”en mä tarvi mitään tukea” tai käyttää helposti selästä avointa mekkoa ilman rintaliivejä. Tutustuttuani hieman enemmän urheiluliivien maailmaan, on minullekin valjennut tieto siitä, kuinka tärkeä merkitys hyvin tuetuilla liiveillä todella on.

Urheilliivit ovat liikkuvan naisen yksi tärkeimmistä hankinnoista. Pienet rinnat tarvitsevat tukea siinä missä suuremmatkin. Liikunnan aikana rinnat heiluvat liikkeen mukana ja kudos venyttyy ilman kunnollista tukea. Se itseasiassa tuntuukin tosi epämiellyttävältä ja usein ihminen, joka on käyttänyt ikänsä huonosti tuettuja liivejä, kokee suuren ’ahaa-elämyksen’ testattuaan kunnollisia, hyvin tukevia urheiluliivejä. Ero on mieletön.

 

 

Yvette.fi tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ja kauniita urheilurintaliivejä jokaiseen makuun ja kokoon. Liivit on valmistettu hengittävästä, iholta kosteutta siirtävistä materiaaleista. Näin hiki ei jää liivien sisälle pyörimään vaan liivien materiaali toimii samalla tavoin kuin kaikki muutkin tekniset vaatteet urheilussa, eli siirtää hien vaatteen ulkopuolle. Liivit tulee valita oman mieltymyksen lisäksi tuen tarpeen mukaan. Kevyt tukinen liivi on hyvä joogatunnille tai tanssiin, kun taas juoksuun, kamppailulajeihin ja pallopeleihin kannattaa ottaa vahvan tuen liivi.

 

 

Yvetten liiveissä erityisesti hyväksi ominaisuudeksi koen sen, että liivit on luokiteltu kuppikoon mukaan. Näin pystyt valitsemaan juuri omille rinnoillesi sopivan koon ja myös rinnanympärysmittoihin on useita vaihtoehtoja. Täältä pystyt katsomaan ohjeet oikein valitulle koolle. Tärkeää liiveissä on myös se, että selän puolelta löytyy niin kutsuttu ’hakakiinnitys’, jolla voit säätää ympärysmitan tarpeeksi kireälle. Olen kuullut, että suurin ongelma naisilla ylipäätään on liian pienen kuppikoon ja liian suuren rinnanympärysmitan valinta. Nämä on siis syytä olla itsellä hyvin tiedossa ennen uusien liivien hankintaa. Mikäli et tiedä, kysy ammattilaiselta apua.

 

 

Oikeanlaiset ja hyvin istuvat urheiluliivit pitävät rinnat suorituksen aikana kunnolla paikoillaan ja ne usein tuntuvat aluksi jopa hieman kiristäviltä. Itselleni tärkeä ominaisuus on tietenkin myös liivien esteettisyys ja olenkin Yvetten vaatteissa rakastunut tuohon naiselliseen lookkiin, mikä tuotteista hehkuu. Paljon värejä ja sävyjä ja kauniita kuoseja. Tässä postauksessa jaan omat suosikki-liivini Yvetten mallistosta.

 

 

Koodilla ANNAKOO20 saat -20% alennusta Yvetten kaikista normaalihintaisista tuotteista.

 

 

 

 

Mukavia ja tukevia treenihetkijä kanssasiskot <3

 

-ANNAKOO

 

Löydät minut myös:

ig:anna.korhonen

snapchat: anna.korhonen

facebook: ANNAKOO.BLOGI

 

 

* Kyseessä kaupallinen yhteistyö.

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like