No NYT! Täältä saatte maailman parhaimman, helpoimman ja nopeimman kotitekoisen viikonloppuruoan reseptin. Tänä viikonloppuna syödään nimittäin kotitekoisia ruishamppareita <3 NAM!
Hamppareissa paras puoli on se, että voit lisätä niihin juuri itsellesi mieluisia täytteitä; kalaa, kanaa, lihaa, juustoja…. Vaihtoehtoja on lukemattomia. Hampparit kuuluvat ainakin meidän taloudessa ’viikonlopun herkkuruoat’ -listalle. Siitäkin huolimatta että ne ovat äärettömän herkullisia, on purilaisista mahdollista tehdä juuri niin terveellisiä, kuin itse kokee tarpeelliseksi.
Tarvikkeet:
-jauheliha, kermaviili, sipulikeitto, kananmunia, sipulia, tomaattia, salaattia, suolakurkkua, ruisleipää, pippuria, suolaa, ketsuppia, majoneesia, cheddar-juustoa. Yms täytteitä mitä ikinä haluatkin..
Vinkki! Ruoasta saa helposti gluteenittoman vaihtamalla ruisleivät gluteenittomaan vaihtoehtoon.
- Valmista pihvit: sekoita kermaviili, sipulikeitto ja vähärasvainen jauheliha. Tee seoksesta palleroita ja litistä ne pihvin muotoon. Laita leivinpaperille ja paista uunissa 225 -asteessa 10-15min. Vaihtoehtoisesti voit paistaa pihvit pannulla!
- Pihvien paistuessa paista kananmunat pannulla.
- Paahda ruisleivät pannulla tai leivänpaahtimessa.
- Sirottele pohjalle aromisuolaa, pippuria, yrttisuolaa…
- TÄYTÄ VALITSEMILLASI HERKKUTÄYTTEILLÄ: suolakurkku, sipuli, ketsuppi, kevyt-majoneesi, paistettu kananmuna, cheddar-juusto, salaatti, tomaatti, kurkku….

Vinkki! Pihistä kaloreista jättämällä majoneesi pois ja vaihtamalla cheddar-juusto vähärasvaiseen vaihtoehtoon! 😉

Nauti lämpimänä lempijuomasi kanssa <3
Mahtavia herkkuhetkiä !
Terkuin: Anna.